دنبال بازاجتماعی کردن زندانیان باشیم؛ آزادی 73 زندانی در نوشهر
اجتماعي
بزرگنمايي:
پیام مازند - به گزارش خبرگزاری مهر، ذبیح الله خدائیان در جریان بازدید از زندان نوشهر ضمن آزادی 73 نفر از زندانیان این شهرستان گفت: مسئولان زندان باید به دنبال بازاجتماعی کردن زندانیان باشند و زندان به یک مرکز اصلاح و تربیت تبدیل شود
وی در جریان این بازدید با قدردانی از اقدامات صورت گرفته و تلاش شبانه روزی برای احداث این زندان، گفت: طبیعتاً ما از احداث زندان و افتتاح آن خوشحال نمیشویم و آرزو داریم که این زندانها تعطیل و تبدیل به مراکز آموزشی شوند، به ناچار مجبور هستیم با افراد ناقض قانون و متجاوز به حقوق آحاد جامعه برخورد کنیم و مجازات برخی از این جرایم حبس خواهد بود.
رئیس سازمان بازرسی تصریح کرد: مسئولان زندان باید به دنبال بازاجتماعی کردن زندانیان باشند و باید زندان به یک مرکز اصلاح و تربیت تبدیل شود.
وی گفت: طبقه بندی زندانیان باید به صورت دقیق انجام و بر رعایت درست آن تاکید شود.
خدائیان عنوان کرد: باید اقدامات فرهنگی و آموزشی مورد توجه قرار گیرد. ترویج فرهنگ قرآنی، حفظ قرآن و حمایت از ارتقای سواد علمی مددجویان و اشتغال به کار زندانیان جزو مسائل مهم زندانبانی است.
در پایان این برنامه، 73 نفر از مددجویان این زندان آزاد و به آغوش خانواده بازگشتند.
کد خبر 6468479
-
پنجشنبه ۲۵ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۱۷:۰۱:۳۲
-
۱۰ بازديد
-

-
پیام مازند
لینک کوتاه:
https://www.payamemazand.ir/Fa/News/896908/