پیام مازند

آخرين مطالب

میزبانی تورنمنت فوتسال کافا به جزیره کیش رسید ورزشی

میزبانی تورنمنت فوتسال کافا به جزیره کیش رسید
  بزرگنمايي:

پیام مازند - تسنیم / به نقل از سایت رسمی فدراسیون فوتبال، مراسم امضای تفاهم‌نامه سازمان منطقه آزاد کیش با فدراسیون فوتبال برای برگزاری مسابقات بین‌المللی فوتسال کافا که قرار است تیرماه امسال در جزیره کیش باشد، برگزار شد.
در ابتدای این نشست، احسان اصولی رئیس کمیته فوتسال ضمن خیرمقدم به مهمانان گفت: با پیگیری‌ها و ارتباطات تاج در سطح AFC، بعد از سال‌ها موفق شدیم میزبانی یک تورنمنت بین‌المللی را به دست بیاوریم. این اتفاق را به فال نیک می‌گیریم و امیدواریم میزبانی شایسته‌ای داشته باشیم.
وی در ادامه تصریح کرد: مسابقات کافا طبق برنامه از 18 تا 28 تیرماه سال جاری در کیش برگزار خواهد شد. در بازدیدی که ماه قبل داشتیم، تغییرات و اصلاحاتی برای میزبانی یک تورنمنت بین‌المللی لازم دانستیم که طی مکاتباتی، لزوم انجام آن به مدیرعامل منطقه و با حمایت تمام مدیران این جزیره، آمادگی لازم برای رفع نقایص و ارتقای استانداردها اعلام شد.
مهدی تاج رئیس فدراسیون فوتبال ضمن استقبال از توسعه همکاری‌های این فدراسیون با سایر نهادها و سازمان‌های کشور گفت: مدت‌هاست به دلایلی، امکان میزبانی برای ایران مقدور نشده بود و مسابقات کافا مقدمه‌ای است که میزبانی مسابقات جام باشگاه‌های آسیا و حتی میزبانی تورنمنت‌های جهانی این رشته را به دست بیاوریم.
وی در ادامه اظهارات خود عنوان کرد: در ادامه به دنبال کسب کرسی در حوزه‌های فوتسال و فوتبال ساحلی در فیفا هستیم. جزیره کیش از لحاظ روادیدی و «هتلینگ» تسهیلات خوبی برای پذیرش مهمانان خارجی دارد. ما یک بار دیدار تیم ملی فوتبال را در کیش برگزار کردیم که استقبال بی‌نظیری صورت گرفت و می‌دانیم در فوتسال هم تیم ملی مورد حمایت قرار می‌گیرد.
رئیس فدراسیون فوتبال ضمن قدردانی از همراهی مدیران منطقه آزاد کیش گفت: این یک تورنمنت بین‌المللی است و با مسابقه دوستانه تفاوت دارد که لازم است تمام استانداردهای رعایت شود. کیش این پتانسیل را دارد که میزبانی بازی‌های جهانی فوتسال را عهده‌دار شود و ما در این راستا از تمام ارتباطات‌مان استفاده خواهیم کرد.
محمدجعفر کبیری مدیرعامل سازمان منطقه آزاد کیش ضمن تقدیر از فدراسیون فوتبال گفت: به دنبال توسعه گردشگری ورزشی هستیم و معتقدیم باید زیرساخت‌ها را به طریقی پوشش بدهیم که رویدادهای بین‌المللی را میزبانی کنیم. الحمدلله رضایت‌مندی خوبی ایجاد شده است.
وی در ادامه خاطرنشان کرد: با توجه به زیرساخت‌هایی که داریم، انگیزه و علاقه در جزیره وجود دارد که با فدراسیون فوتبال در حوزه فوتبال، فوتسال و فوتبال ساحلی همکاری داشته باشیم. خیلی خوشحالیم که میزبانی کافا به کیش سپرده شد و با تمام وجود آماده‌ایم که اقدامات مناسب را برای یک میزبانی شایسته انجام دهیم. از این تفاهم‌نامه با اشتیاق استقبال و آمادگی خود را برای همکاری بلندمدت و استراتژیک با فدراسیون فوتبال اعلام می‌کنیم. 
حسین شمس مشاور رئیس کمیته فوتسال، امیر علوی مدیر روابط عمومی فدراسیون فوتبال، فرزاد رادبوی رئیس ورزش و تفریحات سالم منطقه آزاد، بهزاد آزاد رئیس دپارتمان فوتسال، احسان کامیانی رئیس سازمان لیگ فوتسال، احسان محمدی مدیر رسانه‌ای تیم ملی فوتسال و جمعی دیگر از مدیران فدراسیون و منطقه آزاد کیش در این نشست حضور داشتند.

لینک کوتاه:
https://www.payamemazand.ir/Fa/News/898108/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

برای بردن در لیگ ملت‌ها هستیم نه ست گرفتن!‌

حلقه ملی‌پوشان زیر ١٩ سال والیبال ایران به دور «پرچم» هنگام نواخته شدن سرود جمهوری اسلامی ایران

سلام نظامی اعضای تیم ملی فوتسال ناشنوایان ایران قبل از اولین دیدار در مسابقات جهانی با مراکش

لیگ ملت‌ها؛ لهستان به داد ایران رسید

آرش میراسماعیلی: ما با هر ذهنیت و سلیقه‌ای یک صدا باید ایران باشیم

دور جدید مذاکرات استقلال برای جذب علی کریمی

فرانسه و معرفی یک پدیده جدید به والیبال جهان

شهادت تیرانداز ایرانی در راه دفاع از وطن؛ یک مربی پیلاتس به همراه خانواده‌اش شهید شدند

آیا برای لاغری کربوهیدرات باید از رژیم غذایی حذف شود؟

نیروهای هلال‌احمر مازندران به حالت آماده‌باش درآمدند

وضعیت امتحانات پایان ترم دانشگاه‌ها در مازندران

سایه بحران ناباروری بر آینده ایران؛ کلید مقابله با چالش جمعیتی چیست؟

علت درد شانه چیست؟

پیام تسلیت مدیر کل بنیاد مازندران در پی شهادت جمعی از فرماندهان و مردم بی گناه در حمله تروریستی رژیم صهیونی به خاک کشورمان

زمان برچیدن رژیم جعلی صهیونیستی فرا رسیده است

اکبرپور: بازی با تیم‌های انتهای جدول عیار تیم ملی را مشخص نمی‌کند

هشدار کروس؛ رئال تاوانش را خواهد داد!

واکنش فدراسیون والیبال به شکست برابر اسلوونی

شهادت بانوی کوهنورد در پی حملات رژیم صهیونیستی

لیگ ملت‌ها؛ شاهکار جدید ویتال هاینن با چین

لی: ناراحتم که به هدفمان نرسیدیم

شهادت سوارکار ایرانی و خانواده‌اش در تجاوز رژیم صهیونیستی

قایقران پاراکانو مدال‌های طلایش را به شهدای حملات رژیم صهیونیستی تقدیم کرد

فروش واکسن گارداسیل در وبسایت‌ها غیرمجاز است/ فیلتر سایت‌های متخلف

ورزش احتمال شکست سرطان را افزایش می‌دهد

میوه‌ای برای تقویت ایمنی بدن و سلامت گوارش

زوال عقل با بیماری‌های قلبی و متابولیک مرتبط است

دلایل پارگی تاندون شانه

شناگر سمنانی مدال طلای جهانی‌اش را به شهید مدافع حرم، شهید عباس دانشگر تقدیم کرد

دیدار مدیر کل بنیاد شهید و امور ایثارگران مازندران با خانواده شهید سید عبدالله حسینی در رامسر

هشدار هواشناسی دریایی سطح زرد در مازندران

مناسبت روز؛ شنبه 24 خرداد ماه

شایعات جدی شد؛ تماس فلیک با ستاره پرطرفدار!

استوری مهاجم استقلال در حمایت از ایران

لیگ ملت‌ها؛ قهرمان المپیک بالاخره برد

سعادت: غیرتمان اجازه نمی‌دهد به تعرض به ایران بی‌تفاوت باشیم

احترام نظامی ملی پوشان والیبال هنگام خواندن سرود ملی ایران

تیم ملی والیبال نشسته بانوان نایب قهرمان آسیا شد

میوه‌ای مغذی که به کاهش علائم آرتروز کمک می‌کند

ادامه گرما و هشدار جوی در هرمزگان

شکست تیم ملی والیبال ایران مقابل اسلوونی در ماراتنی نفس‌گیر

سالمندان در معرض سوء تغذیه

حمایت قهرمانان کشتی جهان از ایران

2 نقره و 2 برنز قایقرانان در مسابقات قهرمانی آسیا

معرفی نفرات برتر کشتی فرنگی جام تختی

رستمیان فینالیست تپانچه بادی 10 متر شد

مدال‌آور المپیک: نگاهم به لحظه‌ انتقام است

پیروزی مدعیان و شکست برزیل در لیگ ملت‌های والیبال

پاکدل: جامعه‌ورزش این جنایت بزدلانه را محکوم می‌کند

نعمت‌زاده: بامداد امروز صحنه‌های دلخراشی را دیدم