پیام مازند

آخرين مطالب

نصرتی: حل معضل پسماند در استان‌های شمالی، اولویت ملی است اجتماعي

نصرتی: حل معضل پسماند در استان‌های شمالی، اولویت ملی است
  بزرگنمايي:

پیام مازند - معاون عمران و توسعه امور شهری و روستایی وزیر کشور با تأکید بر اهمیت حل بحران پسماند در استان‌های شمالی، از تولید روزانه 55 هزار تن زباله در کشور خبر داد و خواستار عزم جدی همه دستگاه‌ها برای مدیریت بهینه این چالش زیست‌محیطی شد.

به گزارش روابط عمومی سازمان شهرداری‌ها و دهیاری‌های کشور، دکتر مسعود نصرتی، معاون عمران و توسعه امور شهری و روستایی وزیر کشور، در نشست مشترک با شهرداران و مدیران دستگاه‌های اجرایی استان مازندران که صبح امروز ( پنجشنبه) در سالن شهید رجایی استانداری مازندران برگزار شد، سخنان خود را با گرامیداشت یاد شهدای خدمت در سالگرد شهادت رئیس‌جمهور شهید ابراهیم رئیسی آغاز کرد و در ادامه گفت: چالش پسماند به‌ویژه در استان‌های شمالی از مهم‌ترین اولویت‌های ملی وزارت کشور است و روزانه حدود 55 هزار تن زباله در کشور تولید می‌شود که بخش قابل توجهی از آن به‌دلیل شرایط اقلیمی و گردشگرپذیری بالا، در این استان‌ها انباشته می‌شود.
وی با اشاره به بالا بودن سطح آب‌های زیرزمینی در مازندران افزود: حل این معضل نیازمند همکاری فراگیر تمامی دستگاه‌های اجرایی، توسعه زیرساخت‌ها، مشارکت مردم و اجرای برنامه‌های فرهنگ‌سازی است.
نصرتی تأکید کرد: مدیریت علمی پسماند، تفکیک زباله از مبدأ و استفاده از فناوری‌های نوین نظیر تولید سوخت RDF از زباله، از رویکردهای راهبردی در این زمینه است و استفاده از تجربه‌های موفق داخلی و بین‌المللی نیز در دستور کار وزارت کشور قرار دارد.
معاون وزیر و رئیس سازمان شهرداری‌ها و دهیاری‌های کشور با اشاره به وضعیت پروژه‌های عمرانی نیمه‌تمام در کشور گفت: در حال حاضر حدود 73 هزار پروژه نیمه‌تمام در کشور وجود دارد که بخشی از آن به استان مازندران اختصاص دارد. برای تسریع در تکمیل این پروژه‌ها، لازم است فهرست آنها به تفکیک کاربری، وضعیت اجرا و میزان اعتبار مورد نیاز تهیه و به وزارت کشور ارسال شود.
وی ادامه داد: تعریف پروژه جدید متوقف خواهد شد و تمرکز بر تکمیل طرح‌های موجود خواهد بود. در این زمینه از ظرفیت سرمایه‌گذاران بخش خصوصی نیز باید بهره‌گیری شود.
نصرتی مازندران را یکی از استان‌های پیشرو در جذب سرمایه‌گذاری عنوان کرد و افزود: با تسهیل فرآیندها و اصلاح آیین‌نامه‌های مربوط به جذب سرمایه‌گذار، می‌توان روند اجرای طرح‌های نیمه‌تمام را تسریع کرد. شهرداران نیز می‌توانند پیشنهادهای خود را در این زمینه ارائه دهند.
رئیس سازمان شهرداری‌ها و دهیاری‌های کشور در ادامه گفت: در بودجه سال جاری، 70 هزار میلیارد تومان برای حوزه شهرداری‌ها و ارتقای خدمات‌رسانی شهری اختصاص یافته است. همچنین با بانک شهر توافق شده است که 25 درصد از رسوب منابع شهرداری‌ها با نرخ سود 8 درصد به طرح‌های عمرانی اختصاص یابد.
وی همچنین با بیان اینکه مدیریت صحیح منابع و کاهش مصرف غیرمجاز، از جمله برق در بخش ساخت‌وساز، از موضوعات ضروری در استان‌های شمالی است، گفت: در حوزه آتش‌نشانی نیز ساختمان‌ها باید بر اساس مقررات ملی، به امکانات ایمنی مناسب مجهز شوند و درخواست برای تجهیزات آتش‌نشانی با نگاه مسئولانه بررسی گردد.
نصرتی در بخشی از سخنان خود از برنامه وزارت کشور برای جمع‌آوری و مستندسازی تجربیات موفق استان‌ها در حوزه مدیریت شهری خبر داد و گفت: تا امروز 27 هزار تجربه مستند از برنامه‌های اجرایی موفق گردآوری شده و در قالب دبیرخانه‌ای به دیگر استان‌ها منتقل خواهد شد تا از ظرفیت‌های هم‌افزایی بهره‌مند شوند.
این نشست با حضور معاون عمرانی استانداری مازندران، رئیس سازمان همیاری شهرداری‌های استان و جمعی از مدیران شهری و اجرایی استان برگزار شد.

لینک کوتاه:
https://www.payamemazand.ir/Fa/News/899588/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

دکتر ماکان آریا پارسا - نماد علم، هنر و کارآفرینی نوین

فروش عمده و خرد مواد شیمیایی در فروشگاه اوشیم

افراد سالمند خواب سنگین را کمتر تجربه می‌کنند

تاثیر کبد چرب در عملکرد جنسی زوجین

انتقاد بوفون از مدافع اینتر به خاطر رد دعوت اسپالتی

ادامه اقدامات غیرقانونی سرپرست فدراسیون اتومبیلرانی

حداقل 7 سال حبس در انتظار دوومیدانی‌کاران ایران!

چهارمین برد متوالی تیم ملی والیبال ب در کاوا

تقدیر از بانوی جوان آموزش و پرورش مازندران در هفته ملی جوانی جمعیت

ناترازی سیمانی در مازندران؛ پای برق در میان است!

در نهمین اجلاس سراسری رضایتمندی مشتری با رویکرد اعطا نشان ملی اعتماد مشتریان؛ تندیس زرین همایش به بیمه دی رسید

آموزش و پرورش محور سرمایه اجتماعی و توسعه پایدار در دولت چهاردهم

آیین تکریم و معارفه معاون پژوهش، برنامه‌ریزی و توسعه منابع آموزش و پرورش مازندران برگزار شد

تأکید مدیرکل مازندران بر نقش راهبردی پژوهش و توسعه منابع

برگزاری جلسه ستاد راهبری نماد مازندران با محوریت پیشگیری و کاهش آسیب‌های اجتماعی دانش‌آموزان

عواملی که باعث به هم ریختن خواب مناسب سالمندان می‌شود

چرا و کِی باید کاهو بخوریم؟

هشت علامت هشدار دهنده در بدن

عیادت مدیر کل بنیاد مازندران از پدر شهید قلی زاده در بابل

مرز خسروی در اربعین حسینی قرارگاه مرکزی تشکل‌های ایثارگری می‌شود

نمایشگاه «امام (ره)؛ نقش جاوید حماسه» در موزه مرکزی شهدا

بزرگداشت حماسه 15 خرداد و سالگرد رحلت امام خمینی (ره) همراه با تجلیل از شهدای نهضت سوادآموزی مازندران

معارفه سرپرست جدید آموزش و پرورش نکا برگزار شد

ماهواره‌های ایلان ماسک به سمت زمین هُل داده می‌شوند

سیستم ایمنی بدن انسان به این غذاها مثل دشمن نگاه می‌کند

نکاتی برای بهبود بهداشت خواب

حل مشکل اشتغال و تبدیل وضعیت 12 هزار فرزند شهید و جانباز/ حذف ضامن از تسهیلات ایثارگری

بزرگ‌ترین نگرانی ایران برای لیگ ملت‌ها ٢٠٢5

نظرسنجی FIVB؛ ستاره ایران یکی از گزینه‌ها

تلفات گسترده بچه ماهی‌ها در تالاب میانکاله

پیش‌بینی کاهش دما در مازندران

5 مازندرانی در لیست نهایی تیم ملی فوتبال

ممنوعیت فعالیت‌های دریایی در خزر

37 بنای غیر مجاز در اراضی کشاورزی بابل تخریب شد

پیام تسلیت رییس بنیاد شهید و امور ایثارگران در پی درگذشت مادر شهیدان معظم «ابدام»

نگاهی به گزیده شفیعی کدکنی از «دیوان شمس»

از اسپانسرهای «عشق ابدی» چه می‌دانیم؟

سریال Smoke با بازی تارون اگرتون؛ رازهای تاریک یک بازرس آتش‌سوزی

شایع‌ترین دلایل درد دست چپ و روش درمان آن

نمایشگاه «هنر خدمت» به مناسبت گرامیداشت سالروز شهدای خدمت برگزار می‌شود

تجارت چند میلیون دلاری دکو با جواهرات لاماسیا

سه سناریو که سعودی‌ها را راهی جام جهانی می‌کند

شناسایی 267 مورد تغییر کاربری غیرمجاز در تنکابن

دادبود، خبر داد: مازندران در مسیر توسعه انرژی خورشیدی

مازندران تشنه سرمایه‌گذاری است

سرپرست جدید آموزش و پرورش نکا منصوب شد

پیوند اندیشه امام و فرهنگ شهادت در مراسم سالگرد حضرت امام (ره)

هشدارهای جدی درباره ذبح دام در عید قربان

رونمایی از تقریظ رهبر انقلاب بر کتاب روح‌الله

تأمین 13 درصد نهاده‌های دامی کشور از بندر امیرآباد