پیام مازند

آخرين مطالب

آلمان مقابل پرتغال شجاعت همیشگی را نداشت ورزشی

آلمان مقابل پرتغال شجاعت همیشگی را نداشت
  بزرگنمايي:

پیام مازند - ورزش 3 /یوشوا کیمیش و لئون گورتسکا از شکست تیم ملی فوتبال آلمان مقابل پرتغال در نیمه نهایی لیگ ملت‌های اروپا ناراحت و عصبانی هستند.
 بازیکنان تیم ملی فوتبال آلمان پس از شکست مقابل پرتغال در نیمه‌نهایی لیگ ملت‌های اروپا، با لحنی صریح به انتقاد از عملکرد خود پرداختند و خواهان واکنش و جبران در بازی بعدی شدند.
یوشوا کیمیش، کاپیتان تیم ملی آلمان، پس از ناکامی در رسیدن به فینال، با لحنی صریح صحبت کرد و گفت: «باید کاملاً صادق باشیم: این یکی از بدترین بازی‌های ما بود.»
او که صدمین بازی ملی خود را در این دیدار انجام داد، شکست 2-1 برابر پرتغال در مونیخ را «کاملاً سزاوارانه» توصیف کرد و افزود: «باید درک کنیم که اگر با تمام توان و صددرصد تمرکز وارد زمین نشویم، مقابل هر حریفی به مشکل می‌خوریم. در آن صورت دیگر نمی‌توانیم با تیم‌های برتر اروپا رقابت کنیم. امروز باید این واقعیت را بپذیریم.»
آلمان در دقیقه 48 با گل فلوریان ویرتز پیش افتاد، اما پرتغال با دو گل متوالی از فرانسیسکو کونسیسائو (دقیقه 63) و کریستیانو رونالدو (دقیقه 68) در عرض 5 دقیقه بازی را برگرداند.
یولیان ناگلزمان، سرمربی تیم ملی آلمان، پس از بازی در گفت‌وگو با شبکه زِد‌دی‌اِف گفت: «ما از لحاظ دفاعی به هیچ‌وجه به اندازه‌ ماه‌های اخیر تهاجمی نبودیم. در برخی پُست‌ها بازیکنان با صددرصد توان ظاهر نشدند. این یکی از ضعیف‌ترین بازی‌های ما در ماه‌های اخیر بود.»
این نخستین شکست آلمان پس از 8 بازی پیاپی بدون باخت بود و تنها دومین شکست آن‌ها در 18 بازی اخیر پس از حذف در مرحله یک‌چهارم نهایی یورو مقابل اسپانیا. با این نتیجه، ژرمن‌ها به جای فینال، حالا باید روز یکشنبه برای کسب مقام سوم در اشتوتگارت برابر یکی از دو تیم فرانسه یا اسپانیا به میدان بروند.
کیمیش در این‌باره گفت: «حتی در بازی رده‌بندی هم فرصت واکنش داریم. باید نشان دهیم که از این شکست درس گرفته‌ایم.»
لئون گورتسکا، هم‌تیمی کیمیش در بایرن‌مونیخ، نیز ابراز امیدواری کرد که «تیم درس‌های درستی از این شکست بگیرد.» او افزود: «آنچه بیشتر از حذف آزارم داد نحوه‌ باخت بود. حس می‌کردم کمی شجاعتمان کم شده، که واقعاً عجیب بود. نکته ناراحت‌کننده اینجاست که فکر می‌کنم حتی اگر فقط در فرم معمولی خود ظاهر می‌شدیم، همین برای پیروزی کافی بود.»

پیام مازند


کیمیش هم با تأکید بر همین نکته گفت: «واضح است که وقتی در اوج باشیم، می‌توانیم با هر تیمی رقابت کنیم. ولی باید همه بازیکنان در سطحی نزدیک به نهایت توان خود باشند. در غیر این‌صورت، فقط با شانس زیاد می‌شود در چنین بازی‌هایی دوام آورد.»
بازار

لینک کوتاه:
https://www.payamemazand.ir/Fa/News/902557/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

تمرکز بر کیفیت به جای کمیت؛ تأکید مدیرکل آموزش‌وپرورش مازندران در شورای معاونین

نقش با اهمیت روحانیون در مدارس مازندران؛ آموزش معنویت و الگوی عملی برای دانش‌آموزان

نقش کلیدی طلاب در تربیت نسل نو

نقش‌آفرینی طلاب در سنگر تعلیم و تربیت

دربی بزرگ مادرید در هفته اول لالیگا!

واکنش اسپالتی به باخت‌؛ با رئیس فدراسیون حرف می‌زنم!

مچ‌بند مشکی ملی‌پوشان برای همدردی با خانواده الهه

10 حرکت برتر بسکتبال NBA در شب گذشته

دوباره فنرباغچه، دوباره اسماعیل کارتال!

خلاصه بازی مقدونیه 1 - بلژیک 1

احتمال کنار رفتن یک تیم از لیگ برتر قوت گرفت

سوپرگل الیوسکی، گل اول مقدونیه شمالی به بلژیک

خلاصه بازی نروژ 3 - ایتالیا 0

نیمکت‌نشینی هم‌تیمی‌های طارمی در سراسر جهان!

گل مردود مقدونیه شمالی به بلژیک

تیرک دروازه ایتالیا به لرزه درآمد

به فرمت جدید جام جهانی باشگاه‌ها خوش آمدید!

گل اول بلژیک به مقدونیه شمالی توسط دی کویپر

گل سوم نروژ به ایتالیا توسط ارلینگ هالند

تیردروازه بلژیک دوبار پیاپی به لرزه درآمد

درگیری دوناروما و ریرسون

واکنش رئیس باشگاه لهستانی به جدایی ملی‌پوش ایرانی

بیماری آرتروز چیست؟

بدون تعارف با ریحانه مبینی آرانی دختر تاریخ‌ساز ایران

لیگ ملت‌ها؛ سقوط ولاسکو به رتبه چهارم

سرطان روده را چگونه میتوان تشخیص داد؟

صحبت های انگیزشی دکتر مجتبی شکوری در برنامه کتاب باز

آتالانتا جانشین گاسپرینی را انتخاب کرد

هدف ما توسعه فوتبال در تمامی رده‌ها و نقاط ایران است

روی جام‌های فوتسال فقط نام یک تیم ثبت می‌شود

ایران با تو جان می‌گیرد؛ مطمئنیم!

چه زمانی از کولونوسکوپی برای تشخیص سرطان روده استفاده می‌شود؟

ضعف و قوت تور دوچرخه‌سواری ایران - آذربایجان

توافق نهایی؛ چیوو، سرمربی جدید اینتر

صعود کارلوس آلکاراس به فینال تنیس رولان گاروس

هیجان تیم صعودکرده برای رونمایی از سرمربی بزرگ!

75 میلیون یورو، پیشنهاد جدید از الهلال!

چه میوه‌هایی به کاهش وزن کمک می‌کنند

از علاقه لیورپول به مدافع جوان مغربی تا احتمال انتقال فرمین لوپز به لیگ برتر

تمجید ولاسکو از آنچلوتی: او برزیل را نجات می‌دهد

آغاز رقابت دختران والیبال ایران در جام ملت‌های آسیا

نکاتی مفید درباره سرطان روده بزرگ

ژائو پالینیا بازیکن بایرن مونیخ، بین اسطوره‌های بوندسلیگا و پریمیرلیگ انتخاب می‌کند

پیغام بازیکن تازه‌وارد به هواداران سپاهان

رافینیا بازیکن فصل 25-2024 لالیگا شد

ایران میزبان مسابقات اسکواش قهرمانی آسیا بعد از 8 سال!

تیم ملی والیبال نشسته بانوان عازم چین شد

خوراکی‌هایی که در روزهای گرم نباید بخورید

گرون ترین جمله از زبان دکتر شکوری

زمان آغاز فصل 26-2025‌ لالیگا مشخص شد