پیام مازند

آخرين مطالب

درخواست اهالی بدنسازی از وزیر ورزش ورزشی

درخواست اهالی بدنسازی از وزیر ورزش
  بزرگنمايي:

پیام مازند - مهر /جمعی از روسای هیئت های استانی فدراسیون بدنسازی و پرورش اندام در نامه ای به وزیر ورزش و جوانان خواستار جلوگیری از مسابقات باشگاه‌های کشور در آستانه مجمع انتخاباتی شدند.
در حالی که طبق اعلام وزارت ورزش و جوانان قرار است روز 11 تیرماه مجمع انتخاباتی فدراسیون بدنسازی و پرورش اندام برگزار شود، اما کمتر از یک ماه مانده تا برگزاری این مجمع برگزاری تحرکات مشکوک در فدراسیون با اعتراض جمعی از روسای هیئت های استانی مواجه شده است.
در نامه ای که به امضای بیش از نیمی از روسای هیئت های استانی فدراسیون بدنسازی و پرورش اندام رسیده و به وزیر ورزش و جوانان ارسال شده، به برگزاری مسابقات مچ اندازی آقایان و بانوان و مسابقات پاورلیفتینگ آقایان با نام باشگاه های کشور آن هم با فاصله کوتاه بعد از اطلاع رسانی فدراسیون، اعتراض صورت گرفته است.
امضا کنندگان این نامه معتقدند چنین مسابقاتی در فاصله اندک تا برگزاری انتخابات با هدف چینش و مهندسی اعضای مجمع با عنوان نماینده باشگاه ها صورت گرفته وگرنه دلیلی برای برگزاری این رقابت ها در این برهه زمانی وجود ندارد.
در متن نامه جمعی از روسای هیئت های استانی فدراسیون بدنسازی و پرورش اندام به احمد دنیامالی، وزیر ورزش و جوانان آمده است:
«احتراما همانگونه که مستحضرید بنا به بند های 6 و7 ماده 13 اساسنامه فدراسیون‌های ورزشی مدیران عامل باشگاه های شرکت کننده در بالاترین سطح مسابقات باشگاهی مردان کشور و مدیران عامل پنج باشگاه برتر سطح مسابقات باشگاهی زنان کشور به عنوان اعضا مجمع فدراسیون می باشند.
بازار
برهمین اساس فدراسیون بدنسازی وپرورش اندام درصدد است با برگزاری مسابقات فرمایشی و صوری طی روزهای 18 لغایت 21 خرداد اقدام به برگزاری مسابقاتی تحت عنوان باشگاه های کشور در رشته های مچ اندازی پسران و دختران مطابق بخشنامه (پیوست ) بدون هیچ گونه اطلاع رسانی قبلی به استان‌های کشور جهت آماده سازی تیم ها و ورزشکاران یا درج در تقویم ورزشی سالیانه فدراسیون همزمان با امتحانات دانش آموزان و دانشجویان نماید.
همچنین این فدراسیون بدون اطلاع انجمن پاورلیفتینگ تصمیم به برگزاری مسابقاتی بنام پاورلیفتینگ باشگاه های کشور در روزهای 20 لغایت 21 خرداد مطابق بخشنامه (پیوست) دارد که برگزاری این مسابقات بر اساس قوانین کمپانی های ورزشی است و نه براساس قوانین و مقررات فدراسیون بین المللی پاورلیفتینگ (ipf). چرا که رئیس انجمن پاورلیفتینگ ایران که ریاست آسیا را نیز برعهده دارد به هیچ یک از داوران اجازه قضاوت نمی دهد و این امر می‌تواند در آینده فدراسیون و ورزشکاران حاضر در این رقابت‌ها را با محرومیت و تعلیق روبرو سازد.
لذا از آنجایی که حضرتعالی تاکید زیادی بر رعایت اصل بی طرفی وزارت ورزش و جوانان و عدالت محوری در برگزاری انتخابات فدراسیون های ورزشی داشته و دارید و در ابلاغ صادره برای سرپرست فدراسیون صراحتا این موضوعات بیان گردیده است و برگزاری مسابقات مذکور صرفا با هدف مهندسی اعضا مجمع انتخاباتی این فدراسیون در مورخه 11 تیرماه سالجاری است و برگزاری مسابقات مذکور هیچ گونه ضرورت و توجیه فنی ندارد و مضافا بر اینکه برگزاری مسابقات لیگ توسط این فدراسیون و شناخت باشگاه های برتر کشور انجام گردیده، خواهشمند است در راستای جلوگیری از هرگونه شائبه مهندسی انتخابات دستور فرمایید نسبت به لغو برگزاری مسابقات مذکور اقدام فرمایند.»

لینک کوتاه:
https://www.payamemazand.ir/Fa/News/902782/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

بازیکنان فرانسه از کیلیان امباپه متنفرند!

فرصت‌سوزی دپای؛ فنلاند 0-2 هلند

فایل‌های صوتی لو رفته از استقلالی‌ها تمامی ندارد!

توخل: صادقانه بگویم، اصلا از عملکردمان راضی نیستم

عکس مسی در شیلی جنجال به پا کرد!

مهدی شیری بازیکن تراکتور: در بازی با التعاون می‌توانستیم خیلی راحت‌ برنده بازی باشیم اما حیف شد

مهدی شیری: مردم تبریز عاشق تراکتور هستند و باعث می‌شود که ما همه تلاشمان را برای موفقیت تیم بگذاریم

پنالتی از‌دست‌رفته آلبانی به صربستان

خطر ابتلا به سرطان روده بزرگ با مصرف روزمره نان سفید بسته‌بندی شده

مهدی مسلم‌خانی سرپرست معاونت عمرانی و زیربنایی سازمان منطقه آزاد کیش شد

برخورد قاطع با تخلفات صنفی در بازار میوه کیش

گام دوم سازمان منطقه آزاد کیش در تحقق واردات خودرو توسط اشخاص حقیقی

کاظم اولیایی: به آقای تاجرنیا گفتم اموال باشگاه استقلال را برگردانید تا این باشگاه را تبدیل به باشگاه عظیمی که بود کنید

کاظم اولیایی: ما داریم تمام نیروهای داخلی خود را می‌سوزانیم

طلای آذرپیرا در تورنمنتی که فقط یک رقیب داشت!

حرفهای تند رئیس فدراسیون والیبال: با من مشکل دارید چرا به والیبال ظلم می کنید

نایب‌قهرمانی پینگ‌پنگ‌باز ایران در رده سنی زیر 13 سال مسابقات سوئد

تقوی: اگر با من مشکل دارید چرا به والیبال اجحاف می‌کنید!

در جست‌و‌جوی پروتئین

محمدمهدی مسلم‌خانی سرپرست معاونت عمرانی و زیربنایی سازمان منطقه آزاد کیش شد

کاپیتان پرافتخار به سپاهان بازگشت

قرارداد جدید یحیی، بدون امضای مدیرعامل!

انتخاب عجیب اینتر؛ رقیب طارمی منچستری است

تمرین تاکتیکی تیم ملی در ورزشگاه دستگردی

دعوت 26 بازیکن به اردوی تیم ملی هندبال در کرمانشاه

قهرمانی دختر المپیکی ایران در مسابقات رویینگ جایزه بزرگ روسیه

پاسخ روشن پرسپولیس به شایعات درباره کارتال

تخفیف میلیاردی بابایی به استقلال

کشف ترافل 9 میلیاردی غیرمجاز در گلوگاه

هر روز بیشتر از قبل خمیازه می‌کشم!

پیشنهاد جلال آل‌احمد برای گوشت‌های قربانی حج چه بود؟

کارآفرینان و شرکت‌های دانش‌بنیان برتر صادر کننده شاهد و ایثارگر کشور مورد حمایت ویژه قرار می‌گیرند

اویارسابال: کاش چهل سالگی‌ام مثل رونالدو باشد

سروصدای جدید در بازار فوتسال؛ قفل خروج شکست

حمله قلبی، عادت تکراری یک هوادار استقلال

لیگ ملت‌ها؛ تحقیر فرانسه به دست نماینده آسیا

لیگ ملت‌ها؛ لیست نهایی پدیده جدید والیبال دنیا

لیگ ملت‌ها؛ آمریکا برای تقابل با ایران لیست داد

بسم الله الرحمن الرحیم کیفیت غذا را تغییر می‌دهد

جانبازان و آزادگان ذخایر ارزشمند انقلاب اسلامی ایران هستند

دیدار مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران گلستان با جانباز 70 درصد اهل‌سنت به مناسبت عید قربان

تشییع پیکر مطهر جانباز شهید حسینی با حضور مدیر کل بنیاد مازندران

2 دختر گم شده تهرانی پیدا شدند

پاداش FIVB به دختران ایران بعد از برد بزرگ

اعتراض گسترده هواداران استقلال به مدیریت باشگاه؛ گوش شنوایی هست؟

قول نظری به هواداران ناراضی؛ درستش می‌کنم!

ریسک تهرانی‌ها در فوتسال؛ کسی این تیم را نمی‌شناسد

کودک گمشده مشهدی در نوار ساحلی بابلسر به خانواده‌اش رسید

جاده کندوان برای عبور احشام مسدود می‌شود

کمبود این ویتامین سبب ترک خوردن پاشنه پا می‌شود