خون و سرعت، داستان تلخ دوچرخهسواران!
ورزشی
بزرگنمايي:
پیام مازند - ایسنا / تور دوچرخهسواری ایران - آذربایجان مدتی پیش در حالی به پایان رسید که با یک اتفاق تلخ همراه بود. مصطفی آیورکان رکابزن تیم ترکیه در مرحله پنجم زمین خورد و در اثر شدت جراحات واردشده در بیمارستان تبریز درگذشت.
خطر تصادف، زمین خوردن، مصدومیت شدید و حتی مرگ همیشه همراه رکابزنان جاده است و بارها این اتفاقات برای رکابزنان مختلف جهان رخ داده است. در این میان برخی نفرات جان خودرا از دست دادند. درادامه تعدادی از این اتفاقات که منجر به شد را بررسی میکنیم.
مواردی از مرگ دوچرخهسواران در حین مسابقه:
تور دوفرانس در سال 1967
تامی سیمپسون از بریتانیا در مسیر سخت مونت ونتوس، دچار گرمازدگی شدید و خستگی مفرط شد. او همچنین مواد محرک مصرف کرده بود که فشار روی بدنش را بیشتر کرد. او در نهایت، دچار ایست قلبی شد و حین مسابقه جانش را از دست داد. این حادثه باعث شد دوپینگ و سلامت ورزشکاران در دوچرخهسواری بیش از پیش جدی گرفته شود.
مسابقه پاریس - نیس در سال 2003
آندری کیویلیوف از قزاقستان هنگام مسابقه زمین خورد و شدیدا به سرش آسیب وارد شد. او کلاه ایمنی نداشت چون آن زمان هنوز اجباری نبود. این آسیب باعث کما و سپس مرگ او شد. پس از این حادثه، استفاده از کلاه ایمنی در مسابقات حرفهای اجباری شد.

تور دو فرانس در سال 1995
فابیو کاسارتلی در سرازیری کنترل دوچرخه را از دست داد و به یک مانع بتنی برخورد کرد. ضربه مغزی شدیدی به سرش وارد شد که باعث مرگش شد. محل حادثه به یاد او علامت گذاری شده و هر سال در تور دو فرانس یادش گرامی داشته میشود.

تور جیرو ایتالیا در سال 2011
واتر وایلند در مرحله سوم مسابقه، در یک سرازیری سریع و خطرناک، کنترل دوچرخه را از دست داد و به شدت به زمین خورد. ضربه شدید به سر باعث مرگ آنی او شد. این حادثه شوک بزرگی به دنیای دوچرخهسواری وارد کرد و موجب بررسیهای بیشتری درباره ایمنی مسیرها شد.


تور فلاندرز در سال 2018
مایکل گولارتز در حین مسابقه دچار ایست قلبی ناگهانی شد و پس از تلاشهای تیم پزشکی جان خود را از دست داد. این حادثه یادآور اهمیت بررسی سلامت قلب ورزشکاران بود.

تور اسپانیا در سال 2006
جورج گارسیا مارینه در جریان مسابقه به شدت زمین خورد که منجر به مرگش شد.

تور دوچرخهسواری ایران - آذربایجان در سال 2025
مصطفی آیورکان از ترکیه در مرحله پنجم سقوط کرد و به شدت از ناحیه گردن و سر آسیب دید و در نهایت در بیمارستان فوت کرد.
مسابقه گرند فوندو در ایتالیا در سال 2025
مایکل نگری در یک پیچ تند کنترل دوچرخه را از دست داد و سقوط کرد. شدت حادثه باعث مرگ او شد.
-
جمعه ۲۳ خرداد ۱۴۰۴ - ۱۸:۰۲:۱۹
-
۲۰ بازديد
-

-
پیام مازند
لینک کوتاه:
https://www.payamemazand.ir/Fa/News/903689/