پیام مازند

آخرين مطالب

نصیرشلال: ریاست کراسفیت برایم عقبگرد است ورزشی

نصیرشلال: ریاست کراسفیت برایم عقبگرد است
  بزرگنمايي:

پیام مازند - ایسنا / سرمربی پیشین تیم ملی وزنه‌برداری ایران گفت: اداره کل تربیت بدنی منطقه اعلام کرد مسابقه درون باشگاهی نیاز به مجوز ندارد و هیچ مشکل قانونی وجود نداشت.
 نواب نصیرشلال اقدام به برگزاری یک مسابقه کراسفیت کرد که برگزاری این مسابقه با اعتراض انجمن کراسفیت همراه بود و معتقد بودند این مسابقه بدون مجوز و با گرفتن مبلغ هنگفت از شرکت کنندگان انجام شده است. مدتی از این ماجرا نگذشته بود که فدراسیون وزنه‌برداری از پایان همکاری خود با سهراب آزاد رییس انجمن کراسفیت و انتصاب نواب نصیرشلال به عنوان رییس جدید خبر داد و این انتصاب با اعتراض مسئولان انجمن کراسفیت همراه بود.
نواب نصیرشلال درباره اینکه گفته می‌شود مرتکب تخلف شده و ماجرای برگزاری مسابقات کراسفیت بدون داشتن مجوز چه بوده است؟ بیان کرد: مسابقه‌ای که ما برگزار کردیم بین اعضای شعب باشگاه من است. خیلی بیشتر از آن چیزی که گرفتیم‌، هزینه کردیم چون می‌خواستیم با کیفیت بالا باشد. از طرفی اداره تربیت بدنی منطقه هم با ما تماس گرفت و در مورد برگزاری این مسابقات سوال کرد و ما هم پاسخ دادیم این یک مسابقه داخلی بین شعب باشگاه است و آنها اعلام کردند که برگزاری این مسابقه نیاز به مجوز ندارد.
 او ادامه داد: برگزاری این مسابقه هیچ مورد قانونی نداشت. از طرفی برگزاری مسابقات داخلی درون باشگاه‌های خصوصی بیشتر جنبه تبلیغاتی دارد و آورده مالی آنچنانی ندارد و بیشتر ضرر است. تبلیغات آن می‌تواند در آینده به مباحث مالی کمک کند. از طرفی اینکه ما مسابقات درون باشگاه خود را به چه صورت برگزار کنیم و چه هزینه‌ای بگیریم کاملا شخصی است.
او در پاسخ به این پرسش که با رییس پیشین انجمن کراسفیت مشکلی داشته است؟ تاکید کرد: دو، سه سالی که آمده بود، ارتباط خاصی نداشتیم و کلا شاید چهار، پنج بار او را دیده بودم. 
نصیرشلال با اشاره به هجمه‌هایی که پس از انتصابش وارد شد، ادعا کرد: افرادی به واسطه منافع یا به واسطه رفاقتی که داشتند معترض شدند. من هم به آنها تبریک می‌گویم که رفاقت می‌کنند حق طبیعی آنها است که ناراحت شوند.
بازار
نصیر شلال در مورد اینکه گفته می‌شود سجاد انوشیروانی با آوردن او رفیق بازی کرده است؟ تصریح کرد: من رفیق بازی کردم که این پست را قبول کردم چون با توجه به سابقه وزنه‌برداری و رزومه‌ام، اینکه برگردم و بخواهم مسئولیت یک انجمن را در فدراسیون بپذیرم برایم عقبگرد است. بنابراین اگر کسی رفیق بازی کرده باشد، من هستم. من هم الان که این مسئولیت را قبول کردم سعی می‌کنم مسابقات با کیفیت بهتر انجام شود و بیشتر حواسمان به ورزشکاران مربیان و داوران باشد.

لینک کوتاه:
https://www.payamemazand.ir/Fa/News/903803/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

والیبال ایران این تیم را الگو قرار دهد

تیم ملی والیبال نوجوانان ایران فینالیست کاوا شد

آیا سیب‌زمینی باعث چاقی می‌شود؟

درخشان: خارجی‌ها بروند، اتفاق خاصی برای فوتبال ما نمی‌افتد

پایان طلسم عجیب گریزمان مقابل پی‌اس‌جی

یک عکس دردناک که اشک هواداران فوتبال را درآورد

آغاز غرور‌آفرین تیم ملی واترپلو جوانان با بوسه بر پرچم ایران

فعالیت‌های دریایی در خزر ممنوع شد

تأمین کالاهای اساسی در مازندران تضمین شد

شنا در دریای خزر ممنوع

تغییرات اقلیمی، عامل گسترش قارچ‌های بیماری‌زا در انسان

ممنوعیت سرو دخانیات در اماکن عمومی

فقر حتی به سلول‌ها رحم نمی‌کند

رژیم غذایی موفق لزوماً به کاهش وزن منتهی نمی‌شود

توصیه‌های سلامت روان برای روزهای پرتنش

مبلغ نجومی برای رضایت‌نامه مهاجم مد نظر استقلال و پرسپولیس

4 ورزشکار طی حملات رژیم صهیونیستی به شهادت رسیدند

ستاره اول ژاپن: خیلی راضی و خوشحالم

شهادت دانشمند هسته‌ای اهل مازندران در تجاوزات رژیم صهیونیستی به ایران

3 شهرک مسکن ملی در مازندران احداث می‌شود

استاندار: مسائل پسماند مازندران قابل حل است

عملیات اجرایی پروژه بزرگ فاضلاب سه شهر ساحلی نور، رویان و ایزدشهر

زوجین نابارور ثانویه نیز مشمول حمایت‌های بیمه سلامت شدند

تاکید بر تکمیل امکانات مواکب مازندران در مرز ایلام

نیما نکیسا: اسرائیلی‌ها بدانند تازه اول جواب‌ دادن ایران است

لغو کلاس پرولایسنس به دلیل حملات رژیم صهیونیستی

برتری سامورایی‌ها مقابل هلند در لیگ ملت‌های والیبال

تغییر در برنامه سفر تیم ملی والیبال ایران

دونده ایران به عنوان چهارم مسابقات سوئیس رسید

تردید پرافتخارترین ژیمناست جهان درباره حضور در المپیک لس‌انجلس

محمد بنا: از فرود موشک‌های ایران در تل‌آویو احساس غرور کردم

زمان رونمایی از سرمربی جدید استقلال مشخص شد

پیام احساسی روی دستمال کاغذی که اشک پیاتزا را در برزیل درآورد

قایدی در جمع سه بازیکن تاثیرگذار لیگ امارات

مراسم تشییع و خاکسپاری شهدای والامقام خرم‌آباد فردا برگزار می‌شود

مسئولین ادارات در جهت حل مشکلات جامعه ایثارگری اهتمام داشته باشند

تکذیب شایعه کمبود بنزین؛ از هجوم به پمپ‌بنزین‌ها خودداری کنید!

آغاز رقابت علمی بیش از 21 هزار دانش‌آموز مازندرانی برای ورود به مدارس نمونه دولتی و استعدادهای درخشان/ آزمون ورودی دبیرستان‌های دوره اول و دوم نمونه دولتی و سمپاد، 29 و 30 خرداد برگزار می‌شود

هوای مازندران خنک می‌شود

شهادت جوان نخبه آملی در تجاوز رژیم صهیونیستی به تهران

عطایی: تجاوز رژیم صهیونیستی، مردم را متحدتر کرد

تصویری از ادای احترام والیبالیست‌ها به صورت نظامی با خواندن سرود جمهوری اسلامی ایران

ترکیب تیم کشتی آزاد آمریکا در قهرمانی جهان مشخص شد

اینتر به دنبال راه حلی برای خروج طارمی از ایران

تاجرنیا: در کنار دغدغه‌های ملی، پیگیر امور استقلال هستیم

تداوم گرمای تابستانه در هرمزگان

نگاه حرفه‌ای به آموزش و پرورش، محور مراسم معارفه مدیر جدید تنکابن

تشکیل جلسه وبیناری با مدیران آموزش و پرورش مازندران برای بررسی روند تصحیح اوراق امتحانات نهایی

آغاز جام جهانی باشگاه‌ها با سوت فغانی و توقف تیم مسی

مناسبت روز/ یکشنبه، 25 خردادماه