26 مدرسه در غرب مازندران پذیرای مسافران فرهنگی هستند
گفتگو
بزرگنمايي:
پیام مازند - مهر / معاون هماهنگی مدیرکل آموزش و پرورش مازندران گفت: 26 مدرسه و 23 سوئیت در غرب استان پذیرای مسافران فرهنگی هستند.
محمد رستمی، معاون هماهنگی مدیرکل آموزش و پرورش مازندران در حاشیه بازدید از اجرای طرح اسکان مسافران اظهار کرد: با فعال شدن اسکان در مدارس استان، بازدیدهای دورهای از مدارس آغاز شد.
بازار ![]()
وی گفت: دقت هرچه بیشتر در پذیرش مهمانان، توجه ویژه به احراز هویت، همکاری و همراهی مدیران شهرستانها با فرمانداران و استفاده از ظرفیتهای حداکثری در ارائه خدمات از محورهای اصلی این بازدیدها بود.
وی افزود: در شهرستانهای ذکر شده 26 مدرسه و 23 سوئیت خانه معلم به صورت سامانهای، پذیرای مهمانان فرهنگی خواهند بود.
رستمی ادامه داد: 55 مدرسه نیز در اختیار فرمانداران این شهرستانها قرار گرفت تا در صورت لزوم و در شرایط اضطراری برای اسکان هموطنان استانهای آسیبدیده در حوادث اخیر کشور مورد استفاده قرار گیرد.
لینک کوتاه:
https://www.payamemazand.ir/Fa/News/904322/