پیام مازند

آخرين مطالب

دبیر: کشتی به ما آموخته اگر مقاومت کنیم، پیروزیم گفتگو

دبیر: کشتی به ما آموخته اگر مقاومت کنیم، پیروزیم
  بزرگنمايي:

پیام مازند - ورزش 3 /رئیس فدراسیون کشتی در گفتگویی به تاثیر بالای اتحاد بین مردم در شرایط فعلی کشور اشاره کرده است.
علیرضا دبیر رئیس فدراسیون کشتی با اشاره به شرایط حساس کشور و حملات اخیر رژیم صهیونیستی به خاک میهن اسلامی، عنوان کرد: حمله به ایران، یک جنگ تحمیلی بود که با رشادت و شجاعت نیروهای مسلح، نیروهای امنیتی و البته با همدلی و همراهی مردم مواجه شد. ما ملتی هستیم که همیشه در لحظه‌های سخت، متحد و استوار ظاهر شده‌ایم و این بار نیز چنین خواهد بود.
او ادامه داد: باید این واقعیت را بپذیریم که رژیم صهیونیستی و حامیان جهانی آن، موضوع هسته‌ای را فقط بهانه کرده‌اند. هدف آن‌ها نه برنامه هسته‌ای، بلکه موجودیت ایران قدرتمند است. همان‌طور که پس از جنگ جهانی اول، امپراتوری عثمانی را تکه‌تکه کردند، امروز نیز با همان نقشه، دنبال تجزیه ایران هستند.
دبیر با تأکید بر ضرورت حفظ وحدت ملی گفت: مردم باید هوشیار باشند. نباید اجازه دهند کشور چندقطبی شود. دشمن، ایران قوی، یکپارچه و متحد را نمی‌خواهد. ما امروز بیش از هر زمان دیگری نیاز به وحدت، ایمان و عقلانیت داریم. احتمال اینکه هر لحظه دوباره به ما حمله شود، وجود دارد. ما باید آماده باشیم. ایمان قوی بزرگ‌ترین سلاح ماست. اول از همه به خودم می‌گویم که باید ایمانم را تقویت کنم.
رئیس فدراسیون کشتی با اشاره به ابعاد پیچیده و نامتعارف درگیری اخیر گفت: این فقط یک جنگ نظامی یا امنیتی نیست؛ دشمنان ما از موضوعات مختلف از جمله نظامی، رسانه‌ای و شیطانی استفاده می‌کنند. دست به هر اقدام پست و کثیفی می‌زنند تا اراده ملت ایران را بشکنند. مقابله با این جریان پلید فقط با سلاح ایمان ممکن است. رمز پیروزی ما در یک جمله خلاصه می‌شود: ایمان قوی، ایمان قوی و باز هم ایمان قوی.

پیام مازند

بازار
او در ادامه اظهار داشت: من به عنوان عضو کوچکی از جامعه ورزشی کشور و فرزند این مردم، از ملت عزیز ایران بابت حضور پرشکوه‌شان در مراسم تشییع شهدای اخیر، صمیمانه تشکر می‌کنم. واقعاً مردم سنگ تمام گذاشتند و به دشمنان این پیام را دادند که ایران، هنوز زنده است و زنده خواهد ماند.
دبیر در بخش دیگری از سخنان خود گفت: بیشتر از دشمنان خارجی، ما از برخی عناصر داخلی که به ظاهر با ما هستند اما در باطن ضربه می‌زنند، ضربه می‌خوریم. منافقان داخلی خطرناک‌تر از دشمنان خارجی‌اند. آن‌ها با زبان ما حرف می‌زنند، اما نیت‌شان ضربه زدن به کشور است. باید مراقب باشیم.
او با اشاره به نقش جوانان در مسیر آینده کشور گفت: جوان‌های این کشور باید خودشان را برای آینده آماده کنند. باید قوی باشند، از لحاظ بدنی، فکری و اعتقادی. کشتی به ما آموخته که در لحظه سختی، اگر رها کنیم، باخته‌ایم؛ و اگر مقاومت کنیم، پیروزیم.
رئیس فدراسیون کشتی در پایان اضافه کرد: ما هیچ راهی جز قوی شدن نداریم. ایران قوی با ایمان قوی و تلاش شبانه‌روزی ساخته می‌شود. امروز بیش از هر زمان، باید محکم، باصلابت و امیدوار باشیم. به آینده ایران ایمان دارم؛ به شرطی که با هم باشیم، و ایمان‌مان را حفظ کنیم.

لینک کوتاه:
https://www.payamemazand.ir/Fa/News/904963/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

تیر دروازه منجی سه‌شیرها؛ انگلیس 2-2 آلمان

گل سوم انگلیس توسط جاناتان رو؛انگلیس 3-2 آلمان

پیاتزا: باخت به آلمان تقصیر من بو‌د

خلاصه والیبال بلغارستان 0 - ترکیه 3

لیگ ملت‌ها؛ آرژانتین برنده دوئل قربانیان ایران

لیگ ملتها؛ سه صدرنشین قدرتمند داریم!

راز ماده گمشده کیهان کشف شد

بررسی سریال محبوب Landman؛ از معرفی صنعت نفت تا شخصیت‌های زن متفاوت

از این نشانه‌ها ساده نگذرید

گل اول انگلیس توسط الیوت ؛ انگلیس 1-0 آلمان

یامال بی‌تاب شماره 10؛ این پیراهن مارادونا است!‏

در ست سوم چه بر سر ایران آمد!

باخت به آلمان 4.5 امتیاز از ایران گرفت!

نقطه قوت ایران مقابل آلمان به نقطه ضعف تبدیل شد

14 سرباز پیاتزا برای تقابل با تیم سابق

کابوس ایران، فیلیپ با شماره هشت!

خلاصه والیبال آلمان 3 - ایران 1

شکار لحظه‌های ناب دیدار ایران و آلمان

پیاتزا: مربی ایران هستم و تمرکزم روی تیم است

شوک به لیگ ملت‌ها؛ پدیده والیبال دنیا روی ویلچر!

جنون لیگ ملت‌ها؛ باخت ایران رسما خنثی شد

ریسک بزرگ پیاتزا جواب نداد!

30 هکتار از باغات انار گلوگاه طعمه حریق شد

آیا مصرف زرده تخم مرغ در کهنسالی مضر است؟

خطر ِقهوه فوری برای چشم‌ها

مصدومیت شدید دانش‌دوست در دیدار مقابل آلمان که منجر به تعویض او شد

کارگروه ورزش حزب مؤتلفه اسلامی: کارزار علیه آپارتاید برای اسرائیل تکرار شود

تعجب روبرتو پیاتزا سرمربی تیم ملی والیبال از آبشار قدرتمند بردیا سعادت

امتیاز پایانی دیدار والیبال ایران و آلمان که با شکست سه بر یک کشورمان به پایان رسید

شکست تیم ملی والیبال مقابل آلمان بدون دو مهره اصلی

اسفندیار؛ امتیازآورترین بازیکن ایران مقابل آلمان

والیبال ایران مقابل آلمان اسیر اشتباهات خود شد

رالی جذاب در دست اول دیدار ایران - آلمان

سعادت: پیشرفت کردیم و تجربیات ارزشمندی به دست آوردیم

وینیارسکی: ایران بازیکنان قدرتمندی دارد؛ به بردن ایمان داشتیم

زنده از بلگراد: ایران1- آلمان3؛ تاوان جوان گرایی

دمنوشی که ایمنی بدن را بالا می‌برد

رامسر میزبان اردوی تیم ملی کشتی آزاد ایران

آتش‌سوزی در باغات انار روستای مهدیرجه گلوگاه مهار شد

استقبال باشکوه مردم بهشهر از پیکر شهید سهیل رستمیان

ممنوع شدن شنا در دریای مازندران

با این روش در میانسالی عمرتان را افزایش دهید

خطای بزرگی که خیلی‌ها برای لاغر شدن مرتکب می‌شوند

خط پایانی لیگ برتر پس از جام ملت‌های آسیا

عطایی: در روزی که خیلی خوب نبودیم بازی را بردیم!

تقویم لیگ برتر فوتسال 1404 چگونه است؟

خلاصه والیبال کانادا 2 - لهستان 3

لیگ ملت‌ها؛ برد سرنوشت‌ساز قهرمان المپیک

صحبت های روبرتو پیاتزا بعد از برتری تیم ملی والیبال در مقابل آرژانتین

تقابل قهرمانان فوتبال ایران قبل از شروع لیگ