جهش اعتباری برای آب مازندران؛
اختصاص 3950 میلیارد ریال به طرحهای زودبازده منابع آبی
اجتماعي
بزرگنمايي:
پیام مازند - با پیگیریهای مستمر دولت چهاردهم، سه هزار و 950 میلیارد ریال اعتبار برای اجرای طرحهای زودبازده در حوزه منابع آبی مازندران تخصیص یافت.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی استانداری مازندران، این بودجه با هدف بهبود زیرساختهای آبی و افزایش بهرهوری در مدیریت منابع استان، به اجرا درآمد.
مهدی یونسی رستمی، استاندار مازندران، با اعلام این خبر گفت: در راستای تامین اعتبارات لازم برای توسعه طرحهای آبی، از محل منابع استانی، ماده 17 قانون مدیریت بحران و طرح ملی مهندسی رودخانهها، اعتبار قابلتوجهی به شرکت آب منطقهای استان تخصیص داده شد که در قالب بیش از 160 طرح در حال اجرا هزینه گردید.
او افزود: این طرحها شامل ساخت سردهانه، دیوارهسازی، تثبیت بستر، لایروبی گسترده رودخانهها، بازسازی آببندانها و تکمیل سدهای لاستیکی بوده که در مناطق مختلف استان اجرا شدهاند.
استاندار مازندران همچنین اظهار کرد: در مجموع حدود 130 کیلومتر لایروبی رودخانه انجام و بیش از 2200 متر دیوارهسازی اجرا شده است. در ادامه، بهمنظور تامین آب کشاورزی در اراضی استان، 10 سد انحرافی با اعتباری بالغ بر 600 میلیارد ریال احداث یا بازسازی شدهاند که قابلیت آبرسانی به حدود 800 هکتار از زمینهای زراعی در شهرستانهای نور، بهشهر، ساری، کیاسر، بابل، قائمشهر، بابلسر، عباسآباد، سوادکوه و نوشهر را فراهم کردهاند.
-
چهارشنبه ۱۱ تير ۱۴۰۴ - ۱۲:۳۲:۴۲
-
۷ بازديد
-

-
پیام مازند
لینک کوتاه:
https://www.payamemazand.ir/Fa/News/906279/