پیام مازند

آخرين مطالب

تاکید وزیر ورزش بر اعزام کاروان کیفی به ریاض ورزشی

تاکید وزیر ورزش بر اعزام کاروان کیفی به ریاض
  بزرگنمايي:

پیام مازند - تسنیم /نشست تخصصی بازی‌های همبستگی کشورهای اسلامی 2025 ریاض با حضور مسئولان وزارت ورزش و جوانان و کمیته ملی المپیک برگزار شد.
به نقل از پایگاه خبری وزارت ورزش و جوانان، نشست تخصصی ششمین دوره بازی‌های همبستگی کشورهای اسلامی 2025 ریاض، صبح امروز سه شنبه 17 تیرماه به ریاست احمد دنیامالی، وزیر ورزش و جوانان و با حضور مسئولان این وزارتخانه و کمیته ملی المپیک برگزار شد.
طبق برنامه، بازی‌های همبستگی کشورهای اسلامی ریاض با حضور 56 کشور مسلمان در 24 رشته و از 13 آبان ماه سال جاری با برپایی مراسم افتتاحیه در پایتخت عربستان آغاز می‌شود.
بر این اساس، مسئولان مربوطه در فاصله 4 ماه باقی مانده تا این آوردگاه و حساسیت این بازی‌ها به عنوان مهم‌ترین رویداد ورزشی کشور در سال 1404، جلسه‌ای کارشناسی ترتیب دادند تا عملکرد کاروان ورزش ایران و سایر رقبا و درصد مدال آوری تیم‌های شرکت‌کننده در این مسابقات را به تفکیک رشته تحلیل کنند.
دوومیدانی، بسکتبال 3 نفره، شترسواری، سوارکاری، ورزش‌های الکترونیک، شمشیربازی، فوتسال، هندبال، جودو، جوجیتسو، کاراته، شنا، موی‌تای، تکواندو، تنیس روی میز، والیبال، وزنه‌برداری، کشتی، ووشو، بوکس، دوگانه و سه رشته پارا دوومیدانی, پارا وزنه‌برداری و پارا شنا، 24 رشته‌ای هستند که طبق آخرین اعلام ستاد برگزاری بازی‌ها، در فهرست رشته‌های این رقابت‌ها قرار دارند. این در حالی است که احتمالاتی در خصوص حذف پاراشنا و جایگزینی پارا تنیس روی میز به جای این رشته نیز وجود دارد.
با توجه به این که ستاد برگزاری بازی‌های کشورهای اسلامی تا به این لحظه هنوز مواد و اوزان برخی رشته‌ها را نهایی نکرده است، طبیعتا اسامی کاوران اعزامی ورزش کشورمان به این رقابت‌ها نیز تا کنون نهایی نشده است اما پیش بینی می‌شود که این کاروان در اکثر رشته‌ها هم صاحب نماینده باشد.
بازار
وزیر ورزش و جوانان در پایان این نشست تخصصی به مسئولان و کارشناسان حاضر تاکید کرد که کاروانی کیفی با افزایش ضریب مدال آوری به ششمین دوره بازی‌های همبستگی کشورهای اسلامی اعزام شود. همچنین مقرر شد ظرف روزهای آینده که ترکیب کاروان نهایی می‌شود نشستی با حضور روسای فدراسیون‌ها و انجمن‌های رشته‌های مذکور به جهت حضور قدرتمند و هماهنگی هر چه بهتر بازی های ریاض برگزار شود.
بر اساس این گزارش، سید محمد شروین اسبقیان، معاون توسعه ورزش قهرمانی، فریبا محمدیان، معاون توسعه ورزش بانوان، محمدرضا عابدی محزون و محسن سمیع‌زاده مدیر و معاون دفتر نظارت و برنامه ریزی وزارت ورزش و جوانان، علی رغبتی و محمدرضا داورزنی، مشاورین وزیر، اصغر رحیمی سرپرست بازی‌های آسیایی 2026 هانگژو، مهدی علی‌نژاد دبیر کمیته ملی المپیک، محمد تابع، سرپرست بازی‌های کشورهای اسلامی ریاض و رضا شجیع، مدیر مرکز نظارت بر تیم‌های ملی کمیته المپیک در نشست تخصصی امروز حضور داشتند.
نتایج کاوران ورزش ایران در ادوار گذشته بازی های همبستگی کشورهای اسلامی:
دور نخست، سال 2005 در ریاض عربستان
10 طلا، 9 نقره و 11 برنز ، عنوان چهارم
دور دوم، 2009 در ایران
بازی ها لغو شد.
دور سوم، 2013 در اندونزی
30 طلا، 17 نقره و 12 برنز ، عنوان دوم
دور چهارم، 2017 آذربایجان
39 طلا، 26 نقره و 33 برنز، عنوان سوم
دور پنجم، 2021 ترکیه
39 طلا، 44 نقره و 50 برنز، عنوان سوم

لینک کوتاه:
https://www.payamemazand.ir/Fa/News/907017/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

ادعای جنجالی ماریو باسلر؛ بایرن با مارکوس کروشه برای جانشینی مکس ابرل به توافق رسیده است!

فلومیننزه - چلسی؛ ترکیب رسمی

ترکیب ایران برای قهرمانی آسیا مشخص شد

قرعه کشی رقابت های کشتی فرنگی جوانان قهرمانی آسیا انجام شد

کشف نشانه‌هایی از آب در گران‌قیمت‌ترین سیارک منظومه شمسی

آمادگی کامل دستگاه‌های اجرایی مازندران برای خدمت‌رسانی در هر شرایط

برندگان جشنواره فیلم مونیخ اعلام شدند

اکران فیلم زندگی پوتین در جشنواره ونیز

هشدار نارنجی سیلاب در ارتفاعات مازندران

جایگزین‌های نمک در رژیم غذایی

تنیس ویمبلدون 2025؛ فریتز با قدرت در آستانه فینال ویمبلدون

اجتماع باشکوه زینبیون در قائم شهر؛ نمایش اقتدار بانوان زینبی

سالن هولمز؛ سریال پرطرفدار کره‌ای که هواداران زیادی پیدا کرده است

باور دیرینه در مورد پیری می‌تواند نادرست باشد

دین هاوسن یک جلسه محروم شد، بازیکنان پاری سن ژرمن 2 جلسه

مذاکره دوباره استقلال با غندی‌ پور؛ پایانی بر آرزوی روسی؟

تیم منتخب بهترین بازیکنان رئال مادرید و پاری سن ژرمن در سال 2025

خیابانی: فیفا مشخصا طرفدار رژیم صهیونیستی و امریکاست

یک تیم دیگر از لیگ برتر فوتسال انصراف می‌دهد؟

اعلام ساعت و ورزشگاه دیدار الدحیل - سپاهان

نامه کافا به تعدادی از تیم‌های فوتسال کافا درباره زمان بازی‌ها

مدافع ازبکستانی مدنظر استقلال وارد ایران شد

2 جایزه جشنواره «ایسکیا» ایتالیا برای سینمای ایران

مرگ «شفالی زاریوالا» بازیگر معروف سینمای هند بر اثر تزریق داروهای ضد پیری

سوزن سوزن شدن دست و پا به دلیل کمبودها این ویتامین است

حضور سرپرست اداره کل بنیاد شهید خراسان جنوبی در مراسم بزرگداشت شهید والامقام مهدی زیبا

دیدار معاون توسعه مدیریت و منابع بنیاد شهید و امور ایثارگران و مدیرکل بنیاد تهران بزرگ با خانواده شهیدان سبزی و حاجعلی

تأیید صلاحیت کاندیداهای ریاست فدراسیون کاراته

شمارش معکوس 7 میلیارد ساله تا پایان جهان هستی

شورای نگهبان: طرح «تشدید مجازات جاسوسی و همکاری با رژیم صهیونیستی و کشور‌های متخاصم» به مجلس برگشت داده شد

مصرف این گیاه مانع از ابتلا به دیابت می‌شود

قرارداد کریم باقری تمدید شد

راز مصاحبه‌های گروهی تاندر؛ قهرمانی با تکیه بر روحیه تیمی

مسئولین به اقتصاد خرد و بنگاه‌های خانواده‌محور توجه کنند

ویتامینی که کمبود آن سبب ریزش مو می‌شود

آهنگ «روز واقعه» از علی زندوکیلی

مدعی جدید برای لیگ برتر استارت زد

عمری: سرباز هستم، وضعیتم مشخص نیست

فرنگی‌کاران ایران حریفان خود را شناختند

برتری پالایش نفت در حساس‌ترین دیدار لیگ تنیس روی میز

ساپینتو بالاخره به تهران رسید

بانوان کفن پوش آمل و شرکت در اجتماع زینبیون

این سبزی خواص ضد سرطان دارد

مامور قلابی در بابل دستگیر شد

این میوه تابستانه خاصیت ضد سرطان دارد

تدوین دانشنامه استانی دفاع مقدس مازندران

رضا شکاری: برای سپاهان گل می‌زدم ولی نیمکت‌نشین می‌شدم!

امباپه شکایتش از پاری‌سن‌ژرمن را پس گرفت

تاکید وزیر ورزش بر اعزام کاروان کیفی به ریاض

اولتیماتوم دبیر به آزادکار سنگین‌وزن ایران