يکشنبه ۲۹ تير ۱۴۰۴
اجتماعی

زائران اربعین گذرنامه زیارتی را زودتر بگیرند

زائران اربعین گذرنامه زیارتی را زودتر بگیرند
پیام مازند - رئیس پلیس مهاجرت و گذرنامه استان مازندران از زائران خواست برای جلوگیری از ازدحام، دریافت گذرنامه را به روزهای پایانی موکول نکنند.
  بزرگنمايي:

پیام مازند - رئیس پلیس مهاجرت و گذرنامه استان مازندران از زائران خواست برای جلوگیری از ازدحام، دریافت گذرنامه را به روزهای پایانی موکول نکنند.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای مازندران، سرهنگ باقرزاده رئیس پلیس مهاجرت و گذرنامه استان مازندران گفت: گذرنامه‌های زیارتی امسال با مبلغ 115 هزار تومان صادر می‌شود و همچون سال‌های گذشته تا پنج سال اعتبار دارند. این گذرنامه‌ها که با جلد آبی‌رنگ و عنوان «زیارتی» شناخته می‌شوند، در تمام طول سال برای سفر به کشور عراق معتبر هستند.
وی با اشاره به سهولت دریافت این نوع گذرنامه‌ها گفت: متقاضیان می‌توانند برای دریافت گذرنامه زیارتی به ادارات گذرنامه سراسر استان مراجعه کنند یا از طریق برنامه کاربردی «پلیس من» اقدام نمایند.
سرهنگ باقرزاده همچنین به شرایط خروج دانشجویان و مشمولان نظام وظیفه اشاره کرد و افزود: این افراد باید با مراجعه به سامانه «سخا»، اطلاعات خود را ثبت و پس از دریافت پیامک تایید، برای دریافت گذرنامه اقدام کنند.
رئیس پلیس مهاجرت و گذرنامه مازندران با تأکید بر لزوم مراجعه زودهنگام متقاضیان اظهار داشت: با توجه به کاهش مراجعات در حال حاضر، فرصت مناسبی برای صدور گذرنامه بدون ازدحام فراهم است و مردم بهتر است دریافت گذرنامه خود را به روزهای پایانی موکول نکنند.


کد ویدیو دانلود فیلم اصلی


نظرات شما