شنبه ۱۱ مرداد ۱۴۰۴
ورزشی

مدافع بایرن مونیخ گزینه جانشینی لاپورت

مدافع بایرن مونیخ گزینه جانشینی لاپورت
پیام مازند - ورزش ۳/ پس از جدایی آیمریک لاپورت از النصر، حالا کیم مین جائه گزینه حضور در این تیم است. باشگاه النصر درهای مذاکره را با مدیر برنامه‌های کیم مین‌جائه، مدافع ...
  بزرگنمايي:

پیام مازند - ورزش 3/ پس از جدایی آیمریک لاپورت از النصر، حالا کیم مین جائه گزینه حضور در این تیم است.
 باشگاه النصر درهای مذاکره را با مدیر برنامه‌های کیم مین‌جائه، مدافع کره‌ای تیم بایرن مونیخ، برای پیوستن به این تیم باز کرده است؛ این موضوع را منابع وب‌سایت «فوت‌مرکاتو» گزارش داده‌اند.
بر اساس همین منابع، این مدافع 28 ساله کره‌ای با ایده پیوستن به النصر و تجربه چالشی جدید در دوران حرفه‌ای خود موافقت کرده است.
منابع مذکور تأکید کرده‌اند که مذاکرات میان تمام طرف‌ها در مسیر مثبتی پیش می‌رود، اما تاکنون هیچ توافق نهایی بین باشگاه النصر و بایرن مونیخ یا با خود بازیکن حاصل نشده است.
کیم مین‌جائه طی دو فصل اخیر، پس از انتقال از ناپولی در تابستان 2023، با پیراهن باشگاه بایرن مونیخ در مجموع 79 بازی به میدان رفته است.
همچنین، منابع یادشده اعلام کرده‌اند در صورتی که توافق با مدافع کره‌ای نهایی نشود، النصر گزینه جایگزینی در نظر گرفته و آن بازیکن، باو تورس، مدافع اسپانیایی باشگاه استون ویلا است

پیام مازند


باشگاه النصر به دنبال جذب جانشینی برای آیمریک لاپورت، مدافع اسپانیایی خود است که به نظر می‌رسد به انتقالی نزدیک به باشگاه اتلتیک بیلبائو نزدیک شده است.
بازار


نظرات شما