پیام مازند - ورزش 3 /تومیسلاو اشترکالی، تعویض طلایی دراگان اسکوچیچ بود. مهاجم کروات تراکتور از زمانی که در دقیقه 67 به جای دروژدک وارد زمین شد یک تنه ورق را به سود قرمزهای تبریزی برگرداند. در دقایق پایانی تراکتوریها روی اشتباه سامان فلاح صاحب پنالتی شدند که توسط امیرحسین حسینزاده به گل تبدیل شد. اشترکالی خودش در دقیقه 90+1 با فراری زیبا و ضربهای دقیق آدان را مغلوب کرد تا قهرمانی را به هموطنش اسکوچیچ و تراکتوریها تقدیم کند.
اولین سوال از اشتراکالی درباره پنالتی تراکتور بود. او که در دقیقه 67 به جای دوماگوی دروژک وارد زمین شد از بدو ورودش به زمین روند تیمی تراکتور را تغییر داد. اشتراکالی در دقیقه 87 در متن اشتباه سامان فلاح که منجر به پنالتی شد قرار داشت و در دقیقه 90+1 هم گل پیروزیبخش تراکتور را با یک فرار زیبا به ثمر رساند تا مهمترین نقش را در دومین جام پیاپی تراکتوریها بازی کند.
بازار

اشترکالی در پاسخ به سوالی درباره اعلام پنالتی به سود تراکتور بعد از برخورد توپ به دست سامان فلاح گفت:" alt="پیام مازند" width="100%" />
از اشترکالی پرسیده شد که آیا در فصل جدید تراکتور را قهرمان میداند و شاگردان اسکوچیچ میتوانند برای دومین پیاپی قهرمان لیگ شوند. ستاره کروات تراکتور در پاسخ گفت:" باید ببینیم. ما مرحله به مرحله جلو میرویم. بازی به بازی. ولی قطعا برایش خواهیم جنگید".