چهارشنبه ۲۱ آبان ۱۴۰۴
اجتماعی

کشف ۱۰ دستگاه ماینر قاچاق در منازل مسکونی قائم‌شهر

کشف ۱۰ دستگاه ماینر قاچاق در منازل مسکونی قائم‌شهر
پیام مازند - ماموران پلیس امنیت اقتصادی قائم‌شهر با کشف ۱۰ دستگاه ماینر قاچاق به ارزش ۱۰ میلیارد ریال از سه واحد مسکونی، سه متهم را دستگیر و به مراجع قضایی معرفی کردند.
  بزرگنمايي:

پیام مازند - ماموران پلیس امنیت اقتصادی قائم‌شهر با کشف 10 دستگاه ماینر قاچاق به ارزش 10 میلیارد ریال از سه واحد مسکونی، سه متهم را دستگیر و به مراجع قضایی معرفی کردند.

پیام مازند


به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای مازندران ؛ سرهنگ سامع خورشاد، رئیس پلیس امنیت اقتصادی مازندران از کشف 10 دستگاه ماینر قاچاق از منازل مسکونی در قائم‌شهر خبر داد.
وی گفت: کارآگاهان پلیس امنیت اقتصادی با اشراف اطلاعاتی از فعالیت غیرقانونی دستگاه‌های استخراج رمزارز در سه واحد مسکونی مطلع و با هماهنگی قضایی و همراهی ماموران اداره برق به محل مورد نظر اعزام شدند.
رئیس پلیس امنیت اقتصادی استان افزود: در بررسی‌ها مشخص شد متهمان منازل مسکونی خود را به محل فعالیت دستگاه‌های ماینر اختصاص داده و به صورت غیرمجاز از برق شهری استفاده می‌کرده‌اند.
سرهنگ خورشاد با اشاره به جزئیات کشف گفت: در این عملیات 10 دستگاه ماینر و متعلقات که فاقد مدارک گمرکی و به صورت قاچاق تهیه شده بودند، کشف و سه متهم به همراه پرونده به مراجع قضایی تحویل داده شدند.


نظرات شما