شنبه ۱ آذر ۱۴۰۴
اجتماعی

رئیس منابع طبیعی کشور اعلام کرد؛

برآورد میدانی و تصاویر ماهواره‌ای؛ ۸ هکتار جنگل الیت درگیر آتش‌سوزی

برآورد میدانی و تصاویر ماهواره‌ای؛ ۸ هکتار جنگل الیت درگیر آتش‌سوزی
پیام مازند - رئیس منابع طبیعی کشور گفت: بر اساس برآوردهای میدانی و تصاویر ماهواره‌ای، تاکنون حدود ۸ هکتار از عرصه‌های جنگلی منطقه الیت مرزن‌آباد دچار آتش‌سوزی شده است که با حضور گسترده نیروهای امدادی و یگان‌های حفاظت تحت کنترل قرار دارد. ‌
  بزرگنمايي:

پیام مازند - رئیس منابع طبیعی کشور گفت: بر اساس برآوردهای میدانی و تصاویر ماهواره‌ای، تاکنون حدود 8 هکتار از عرصه‌های جنگلی منطقه الیت مرزن‌آباد دچار آتش‌سوزی شده است که با حضور گسترده نیروهای امدادی و یگان‌های حفاظت تحت کنترل قرار دارد. ‌

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی استانداری مازندران، رضا افلاطونی، معاون وزیر جهاد کشاورزی و رئیس سازمان منابع طبیعی و آبخیزداری کشور، با حضور در محل آتش‌سوزی جنگل‌های مرزن‌آباد اظهار داشت: سازمان منابع طبیعی کشور از ابتدای وقوع حریق با 35 اکیپ 10 نفره، مجموعاً به ظرفیت 350 نفر از زبده‌ترین کارشناسان و همکاران منابع طبیعی وارد میدان شد. این نیروها از استان‌های معین فراخوان شدند و در منطقه الیت حضور مؤثر و مفیدی داشتند.
وی افزود: حریق در منطقه‌ای بسیار خاص و حفاظت‌شده رخ داده است؛ وجود لاش‌برگ‌ها و درختان شکسته در کف جنگل، مهار آتش را دشوار کرده است. با این حال، با اعزام دو فروند هواپیمای سازمان هوافضای سپاه و هلیکوپترهای وزارت دفاع، و همچنین همراهی نیروهای مردمی، امیدواریم عملیات اطفا به سرعت تکمیل شود.
افلاطونی تأکید کرد: بر اساس ارزیابی‌های میدانی و تصاویر ماهواره‌ای، تاکنون حدود 8 هکتار از منابع طبیعی درگیر آتش‌سوزی شده است. البته گزارش‌های دقیق کارشناسی پس از کنترل کامل حریق ارائه خواهد شد. خوشبختانه آتش‌سوزی در ضلع گوشه‌ای از جنگل هیرکانی رخ داده و در قلب جنگل نیست؛ بنابراین نگرانی جدی برای گسترش به مناطق مسکونی وجود ندارد. در حال حاضر حریق تحت کنترل نیروهای امدادی و یگان‌های حفاظت قرار دارد.


نظرات شما