پیام مازند - مدیرعامل شرکت مدیریت تولید برق نکا از افزایش 11.3 درصدی تولید انرژی خالص در هشت ماهه امسال نسبت به مدت مشابه سال گذشته خبر داد.

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای مازندران ؛ مدیرعامل شرکت مدیریت تولید برق نکا گفت: تولید انرژی خالص در نیروگاه شهید سلیمی نکا در هشت ماهه امسال با افزایش 11.3 درصدی نسبت به مدت مشابه سال گذشته و رشد 22 درصدی در مقایسه با دو سال قبل مواجه شده است.
عبدالرضا محمودی رستمی افزود: در هشت ماه گذشته حدود 7 میلیون و 552 هزار و 668 مگاواتساعت انرژی خالص در واحدهای بخار و بلوک سیکل ترکیبی تولید و به شبکه سراسری برق کشور تزریق شد.
وی با بیان اینکه 73 درصد انرژی در واحدهای بخار و 27 درصد در بلوک سیکل ترکیبی تولید شده، تصریح کرد: در این مدت حدود 79 درصد انرژی تعهدی سالانه نیروگاه طبق برنامه محقق شد.
مدیرعامل شرکت مدیریت تولید برق نکا با اشاره به چالشهای پیشروی تولید افزود: پسروی آب دریا، فرسودگی تجهیزات پس از 45 سال و کاهش سهمیه سوخت گاز از موانع اصلی هستند، اما با تلاش همکاران، نیروگاه همچنان درخشان عمل میکند.
محمودی در پایان از انجام تمامی اقدامات تعمیراتی و ذخیرهسازی سوخت مایع برای گذر موفق از زمستان خبر داد و ابراز امیدواری کرد: هموطنان زمستانی بدون خاموشی را سپری کنند.