سه شنبه ۲۵ آذر ۱۴۰۴
اقتصادی

اختصاص ۳۵۰۰ میلیارد ریالی برای تکمیل راه‌های مواصلاتی جویبار

اختصاص ۳۵۰۰ میلیارد ریالی برای تکمیل راه‌های مواصلاتی جویبار
پیام مازند - فرماندار جویبار از اختصاص ۳۵۰۰ میلیارد ریال برای ۵ طرح راه‌های مواصلاتی این شهرستان خبرداد.
  بزرگنمايي:

پیام مازند - فرماندار جویبار از اختصاص ۳۵۰۰ میلیارد ریال برای ۵ طرح راه‌های مواصلاتی این شهرستان خبرداد.

پیام مازند


به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای مازندران ؛فرماندار جویبار با بیان اینکه یکی از مشکلات چندین ساله و مطالبه جدی مردم این شهرستان عدم تعریض راه‌های مواصلاتی جویبار بود گفت: با پیگیری‌های صورت گرفته و حمایت استاندار مازندران ۵ طرح در دست اجراست که ۵۴۰ میلیارد ریال برای تعریض محور سیمرغ به جویبار به طول ۳ کیلومتر در نظر گرفته شده است.
مدانلو ازتخصیص ۸۶۰ میلیارد ریال اعتبار برای تعریض و ایمن سازی پل شیب آبندان به سه راه خدمات، تعریض محور کوهی‌خیل به روستای دونچال با اعتبار ۱۳۰۰ میلیارد ریال، و همچنین تکمیل پل شهدای لاریم و تعریض سه راه قدس تا ابتدای شهرک صنعتی جویبار با اعتبار ۶۸۰ میلیارد ریال اشاره کرده که این طرح‌ها در دست اجراست.
وی افزود:برای اجرای طرح‌های ایمن سازی محور‌های مواصلاتی و بین روستایی ۳۵۰۰ میلیارد ریال اعتبار تخصیص یافته است.
فرماندار جویبار خاطرنشان کرد:از محل اعتبارات مختص به حوزه نمایندگان طرح تعریض راه بهنمیر به کوهی‌خیل حد فاصل کرفون به انارمرز تخصص یافته که با جذب آن اقدامات خوبی را شاهد خواهیم بود.


نظرات شما