دوشنبه ۲۰ بهمن ۱۴۰۴
فرهنگی

احیای بافت تاریخی مازندران با ۴۰۰ میلیارد تومان اعتبار

احیای بافت تاریخی مازندران با ۴۰۰ میلیارد تومان اعتبار
پیام مازند - با اختصاص بیش از ۴۰۰ میلیارد تومان در سال ۱۴۰۵ بافت‌های تاریخی و فرهنگی مازندران احیا می‌شود.
  بزرگنمايي:

پیام مازند - با اختصاص بیش از ۴۰۰ میلیارد تومان در سال ۱۴۰۵ بافت‌های تاریخی و فرهنگی مازندران احیا می‌شود.

پیام مازند

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای مازندران؛ استاندار مازندران گفت: بیش از ۴۰۰ میلیارد تومان اعتبار به حوزه بازآفرینی شهری اختصاص یافته است که نقطه عطفی در احیای بافت‌های با ارزش تاریخی و فرهنگی استان مازندران به حساب می‌آید
مهدی یونسی رستمی افزود: نگاه ویژه وزارت راه و شهرسازی به حوزه مسکن و بازآفرینی شهری، فرصت ارزشمندی برای ساماندهی، بهسازی و احیای بافت‌های تاریخی و فرهنگی شهر‌های مازندران فراهم کرده است.
او با بیان اینکه تفاهم‌نامه سه‌جانبه میان ادارات کل راه و شهرسازی، میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی و شهرداری ساری با هدف احیا و ساماندهی مسیر آب‌انبار نو تا خیابان ۱۸ دی امضا شده است، ادامه داد: این طرح با بهسازی مسیر و دیواره‌ها، به‌عنوان یکی از اقدامات شاخص در حوزه بازآفرینی بافت‌های باارزش تاریخی و فرهنگی استان به شمار می‌رود.
مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی مازندران نیز از اعلام آمادگی این اداره‌کل برای صدور مجوز‌های لازم، بر اساس ضوابط بافت‌های باارزش تاریخی و فرهنگی در طرح‌های ارائه‌شده خبر داد و گفت: اعتبار لازم برای اجرای این طرح‌ها نیز پیش‌بینی و تخصیص خواهد یافت.
حسین ایزدی، اجرای این طرح‌ها گامی مؤثر در راستای حفظ هویت تاریخی، ارتقای کیفیت زندگی شهروندان و توسعه گردشگری شهری در مازندران، برشمرد.


نظرات شما