سه شنبه ۱۶ تير ۱۴۰۵
گفتگو

تحقق یکی از مطالبات ۲۰ ساله مردم هرمزگان با فراهم شدن امکان تردد خودروهای پلاک کیش و قشم در استان

تحقق یکی از مطالبات ۲۰ ساله مردم هرمزگان با فراهم شدن امکان تردد خودروهای پلاک کیش و قشم در استان
پیام مازند - نماینده مردم بندرعباس، قشم، حاجی‌آباد، بندرخمیر و بوموسی در مجلس شورای اسلامی گفت: آغاز تردد خودروهای پلاک مناطق آزاد کیش و قشم در هرمزگان، تحقق یکی از مطالبات دیرینه مردم استان است که پس از سال‌ها پیگیری، امروز به نتیجه رسید.
  بزرگنمايي:

پیام مازند - نماینده مردم بندرعباس، قشم، حاجی‌آباد، بندرخمیر و بوموسی در مجلس شورای اسلامی گفت: آغاز تردد خودروهای پلاک مناطق آزاد کیش و قشم در هرمزگان، تحقق یکی از مطالبات دیرینه مردم استان است که پس از سال‌ها پیگیری، امروز به نتیجه رسید.

به گزارش روابط عمومی و امور بین‌الملل سازمان منطقه آزاد کیش، احمد مرادی در آیین آغاز طرح تردد خودروهای پلاک مناطق آزاد کیش و قشم در هرمزگان که به میزبانی جزیره کیش برگزار شد، با اشاره به سابقه طولانی پیگیری این مطالبه اظهار کرد: موضوع تردد خودروهای پلاک مناطق آزاد، بیش از دو دهه از سوی نمایندگان مردم و مسئولان استان در دولت‌های مختلف دنبال شده و در آخرین جلسات دولت گذشته نیز به نمایندگی از مجمع نمایندگان هرمزگان مطرح شد.
وی با بیان اینکه اجرای این طرح پاسخی به یکی از مطالبات جدی مردم استان است، افزود: همدلی و همراهی دولت، استانداری، مدیران مناطق آزاد، اعضای شورای تأمین و سایر دستگاه‌های اجرایی موجب شد این مطالبه امروز به مرحله اجرا برسد و مردم دیگر با این محدودیت مواجه نباشند.
نماینده مردم بندرعباس در مجلس شورای اسلامی با اشاره به تفاوت شرایط هرمزگان با سایر مناطق کشور تصریح کرد: همواره این سؤال برای مردم مطرح بود که چرا در برخی مناطق آزاد امکان تردد خودروها وجود دارد، اما در استانی مانند هرمزگان با شرایط خاص آب‌وهوایی چنین امکانی فراهم نیست. امروز با اجرای این طرح، گامی در مسیر تحقق عدالت و پاسخ به خواسته مردم برداشته شده است.
وی با قدردانی از همراهی دولت، مدیران عامل سازمان‌های مناطق آزاد کیش و قشم، اعضای شورای تأمین و مسئولان اجرایی استان، اظهار کرد: نگاه مدیران مناطق آزاد امروز بیش از گذشته معطوف به حل مسائل مردم است و این رویکرد زمینه‌ساز اجرای طرح‌های مؤثر در راستای افزایش رضایتمندی شهروندان خواهد بود.
نماینده مردم بندرعباس در مجلس شورای اسلامی همچنین با قدردانی از نیروهای مسلح، دستگاه‌های امنیتی و همراهی مردم در روزهای اخیر، خاطرنشان کرد: اقتدار و امنیت امروز کشور مرهون ایثار نیروهای مسلح، فرماندهان شهید و حضور آگاهانه مردم است و در چنین شرایطی همه مسئولان باید با پرهیز از حاشیه‌سازی و هم‌افزایی، برای حل مشکلات و تحقق مطالبات مردم تلاش کنند.
مرادی در پایان با تأکید بر ضرورت استفاده از فرصت‌ها برای توسعه استان، گفت: امروز زمان همدلی و کار برای مردم است و همه دستگاه‌ها باید با همکاری یکدیگر زمینه اجرای طرح‌های مؤثر و خدمت‌رسانی هرچه بهتر به مردم هرمزگان را فراهم کنند.


نظرات شما