دوشنبه ۱۲ مرداد ۱۴۰۵
اجتماعی

ضرورت هوشیاری مردم در برابر جریان های نفوذی و ایران هراسی دشمن

ضرورت هوشیاری مردم در برابر جریان های نفوذی و ایران هراسی دشمن
پیام مازند - امام جمعه آمل بر ضرورت هوشیاری در برابر جریان‌های نفوذی و ابعاد مختلف دروغ پردازی دشمنان ایران اسلامی تاکید کرد.
  بزرگنمايي:

پیام مازند - امام جمعه آمل بر ضرورت هوشیاری در برابر جریان‌های نفوذی و ابعاد مختلف دروغ پردازی دشمنان ایران اسلامی تاکید کرد.

پیام مازند


به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای مازندران؛ امام جمعه آمل درخطبه های نمازجمعه این شهر با تأکید بر ضرورت هوشیاری در برابر جریان‌های نفوذی و ابعاد مختلف دروغ پردازی دشمنان ایران اسلامی گفت: تجربه تاریخی آمریکا و متحدانش نشان داد که نفوذ جریان‌های وابسته می‌تواند مسیر حرکت یک ملت را منحرف کند و امروز نیز باید با شناخت توطئه‌ها، حفظ وحدت و ایستادگی عزتمندانه در برابر دشمنان، از منافع و ارزش‌های کشور صیانت کرد.
حجت‌الاسلام ابراهیم یعقوبیان، با توصیه مردم افزود: جمهوری اسلامی ایران با پیروی از ولایت فقیه و رهبری امامین انقلاب ، کار را به آنجا رسانده که هر حرکتی آمریکا علیه این ملت انجام دهند، چند برابر علیه خودشان برگشت می‌خورد و آنها را مستأصل کرده است و امروزه علامت‌های شکست دشمن یکی پس از دیگری مشاهده می‌شود.
نقاب دروغ از چهره آمریکا کنار رفت
وی با اشاره به اینکه دولتمران آمریکایی وجریان های همسو با آنها انواع و اقسام دروغ را برای فریب مردم می‌گویند و حقوق بشر آنها فقط یک شعار و عدالت در بین انسان‌ها که آنها می‌گویند یک دروغ است، آنقدر این مسأله رسوا شده که روزی در آمریکا نیست مگر اینکه چند دروغ از رئیس‌جمهور کشور ابرقدرت دنیا در مطبوعات ثبت نشود، دروغ‌گویی راحت و فریب دادن یکی از ابزارهای کار آنان است.
امام جمعه آمل، با بیان اینکه دولت آمریکا با بهره مندی از امپراطوری رسانه ای به دنبال دروغ پراکنی با چاشنی ایران هراسی و دستیابی ایران به بمب هسته ای وخطر برای جامعه بشریت جهان، به دنبال القا این دروغ ها دربیان کشورها وحتی مردم ما شده است، تصریح کرد، البته درمقطعی مردم را با دروغ‌ها، ثروت‌ها و انواع تبلیغات منفی فریب دادند و جنگ روانی راه انداختند و در آن موفق شدند و قدرت مردم را در اختیار منافع خودشان قرار دادند.
حجت الاسلام یعقوبیان ادامه داد، یکی از دروغ های نخ نما شده رییس جمهور آمریکا که با ایران هراسی سعی کرده به مردم دنیا القا کند که جمهوری اسلامی به دنبال بمب اتم وتهدید علیه جامعه بشری است وبا این نوع هراس افکنی ها در میان مردم، به دنبال لاپوشانی استراتژیک از شکست های مفتضحانه خود مقابل ایستادگی و مقاومت ملت صبور ایران بوده است.
وی افزود: درحال حاضر رییس جمهور آمریکا با تاکتیک دروغ به مردم کشورش وهوار کشیدن درفضای مجازی ورسانه ای که ما ابرقدرتیم ومی توانیم دنیا را دراختیار داشته باشیم، که البته بعضی ها از سر ترس باورشان هم شده است، مرعوب شدند، اما ملت آگاه، بصیر وهمیشه صحنه ایران دیگر به عقب برنخواهد گشت و گول این دروغ ها وحاشیه سازی ها را نخواهد خورد.
وی یادآورشد، هدف آنها ازاین دروغ پراکنی ها، پوشش دادن ضعف وشکست های خود درخاورمیانه به مردم کشورشان است وانتظار است مردم ما بیش از پیش هوشیار باشند وگول این دروغ گویی های آنان را در فضای مجازی نخورند.


نظرات شما