چهارشنبه ۴ شهريور ۱۴۰۵
اجتماعی

از وعده‌های خاک‌خورده تا شتاب یک‌ساله؛ پل جدید پل‌سفید در آستانه گشایش

از وعده‌های خاک‌خورده تا شتاب یک‌ساله؛ پل جدید پل‌سفید در آستانه گشایش
پیام مازند - ساخت پل جدید در شهر پل ‌سفید شهرستان سوادکوه مازندران، پس از حدود ۲۵ سال از آغاز طرح، با پیشرفت فیزیکی مناسبی در حال انجام است.
  بزرگنمايي:

پیام مازند - ساخت پل جدید در شهر پل ‌سفید شهرستان سوادکوه مازندران، پس از حدود ۲۵ سال از آغاز طرح، با پیشرفت فیزیکی مناسبی در حال انجام است.

پیام مازند


به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای مازندران ، شهر پل‌سفید، مرکز شهرستان سوادکوه در استان مازندران، نام خود را از پلی تاریخی گرفته که در دوره صفویه ساخته شده است. این شهر که بر سر راه محور فیروزکوه به مازندران قرار دارد، سال‌هاست با یک گلوگاه ترافیکی دست و پنجه نرم می‌کند.
پل فعلی که گلوگاه اصلی تردد خودروها از این مسیر است، دیگر پاسخگوی حجم بالای تردد نیست و در ایام پرتردد، شاهد ترافیک سنگین در این منطقه هستیم. موضوعی که ساکنان و مسافران را سال‌هاست دچار زحمت کرده است.
۲۵ سال انتظار؛ یک سال شتاب
طرح ساخت پل جدید در شهر پل‌سفید حدود ۲۵ سال پیش کلید خورد، اما به دلایل متعددی از جمله اختصاص بودجه‌های اندک، این طرح با تأخیرهای طولانی مواجه شد.
با این حال، در یک سال اخیر، تمرکز ویژه‌ای بر تکمیل عملیات اجرایی این طرح صورت گرفته است. بر اساس آخرین گزارش‌ها، هم‌اکنون دو پیمانکار در دو جبهه شمالی و جنوبی پل مشغول به کار هستند و عملیات ساخت با سرعت مناسبی در حال پیگیری است.
پل وفاق؛ مشخصات فنی و پیشرفت فیزیکی
به گفته مدیرکل شرکت ساخت و توسعه راه‌های مازندران، طول پل جدید که «پل وفاق» نامگذاری شده است، ۶۰۰ متر خواهد بود. این پل از ۲۱ پایه تعریف شده که تاکنون ۱۹ پایه اجرا شده و ۲ پایه دیگر نیز در دست انجام است. موضوع تملک زمین‌های اطراف نیز برطرف شده و تأمین ورق‌های فولادی عرشه پل نیز در حال انجام است.
سجاد رحیمی، مدیرکل شرکت ساخت و توسعه راه‌های مازندران، در تشریح پیشرفت فیزیکی این طرح گفت: ضلع جنوبی پل به طول ۲۹۷ متر، ۶۵ درصد و ضلع شمالی به طول ۳۰۳ متر، ۳۴ درصد پیشرفت فیزیکی دارند.
چشم‌انداز پایان پروژه
مهدی یونسی‌رستمی استاندار مازندران، در بازدید از روند اجرایی این طرح، بر ضرورت تکمیل هرچه سریع‌تر آن تأکید کرد و گفت: چنانچه هیچ حادثه غیرمترقبه‌ای اتفاق نیفتد، به احتمال ۹۵ درصد عملیات ساخت پل تا پایان سال به اتمام خواهد رسید.
با بهره‌برداری از این پل، گره ترافیکی ۲۵ ساله شهر پل‌سفید برای همیشه باز خواهد شد و شاهد بهبود قابل‌توجهی در تردد خودروها در این محور ارتباطی مهم خواهیم بود.
گزارش از دیوارگر
کد ویدیو دانلود فیلم اصلی


نظرات شما