يکشنبه ۲۹ شهريور ۱۴۰۵
اجتماعی

قائم‌شهر میزبان ۵۱۳ فعال قرآنی در هجدهمین جشنواره استانی مدهامتان

قائم‌شهر میزبان ۵۱۳ فعال قرآنی در هجدهمین جشنواره استانی مدهامتان
پیام مازند - ۵۱۳ شرکت‌کننده در قالب ۳۱ تیم در هجدهمین جشنواره قرآنی مدهامتان مازندران با یکدیگر رقابت کردند.
  بزرگنمايي:

پیام مازند - ۵۱۳ شرکت‌کننده در قالب ۳۱ تیم در هجدهمین جشنواره قرآنی مدهامتان مازندران با یکدیگر رقابت کردند.

پیام مازند


به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای مازندران ، هجدهمین جشنواره استانی قرآنی مدهامتان با حضور ۵۱۳ نخبه و فعال قرآنی از سراسر مازندران، به میزبانی شهرستان قائم‌شهر برگزار شد.
رئیس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی قائم‌شهر گفت: شرکت‌کنندگان این جشنواره در قالب ۳۱ تیم شامل ۲۱ تیم برادران و ۱۰ تیم خواهران، در ۱۰ رشته قرآنی با یکدیگر به رقابت پرداختند.
خانم طالبی افزود: قرائت تحقیق، ترتیل، حفظ عمومی و تخصصی، اذان، مکبری، نماز، مناجات‌خوانی، قصه‌گویی و هنرهای قرآنی، رشته‌های این دوره از جشنواره را تشکیل می‌دهند.
آیت‌الله معلمی، عضو مجلس خبرگان رهبری و امام جمعه قائم‌شهر، با تأکید بر حیات‌بخش بودن فرهنگ قرآنی گفت: تفاوت تربیت‌یافتگان مکتب قرآن با جبهه دشمن در این است که اهل قرآن همواره مدافع حریم انسانیت هستند، در حالی که دشمنان با هدف قرار دادن مدارس و منازل، نونهالان و بی‌گناهان را قربانی مطامع خود می‌کنند.
قربانی، فرماندار قائم‌شهر، نیز با اشاره به ضرورت ایجاد شور و نشاط قرآنی در جامعه، از همکاری میان دستگاه‌های مختلف برای برگزاری این جشنواره خبر داد و گفت: مجموعه دولت در شهرستان، اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی، سازمان تبلیغات اسلامی و سپاه پاسداران با همراهی اداره‌کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان، تمام توان خود را برای برگزاری این رویداد به کار گرفتند.
عباسی، نماینده مردم قائم‌شهر، جویبار، سوادکوه، سوادکوه شمالی و سیمرغ در مجلس شورای اسلامی، با اشاره به نقش قرآن در شکل‌گیری فرهنگ ایران گفت: با بررسی بن‌مایه فکری مفاخر تاریخ ایران مانند مولانا، حافظ، سعدی و بوعلی‌سینا، سرچشمه اندیشه آنان را در کلام وحی می‌توان یافت.
وی افزود: پناه بردن فرزندان به قرآن، قدرت نگرش و بار معنایی زندگی آنان را برای ساختن آینده‌ای بهتر تقویت می‌کند.
مومنی خنکدار، مدیر ستاد کانون‌های فرهنگی هنری مساجد مازندران، نیز با اشاره به روند ثبت‌نام و شناسایی استعدادهای قرآنی گفت: در این دوره از جشنواره، ۵۷ کانون فرهنگی هنری از سراسر استان از طریق سامانه بچه‌های مسجد و شبکه‌های رابط، زمینه حضور و رقابت شرکت‌کنندگان را فراهم کردند.
وی افزود: این روند با هدف شکل‌گیری جریان رقابتی سالم و پایدار در حوزه قرآن کریم در سطح استان انجام شد.


نظرات شما