پیام مازند
پتروشیمی میانکاله موافقت هیأت وزیران و محیط زیست را دارد
یکشنبه 11 تیر 1402 - 11:48:43 AM
خبربان
پیام مازند -   غلامرضا شریعتی اندراتی نماینده بهشهر در مجلس شورای اسلامی در یک برنامه تلویزیونی درباره بررسی تأسیس پتروشیمی در تالاب میانکاله گفت: پتروشیمی مازندران به عنوان پتروشیمی میانکاله مطرح شده که کاملاً اشتباه است و این پروژه پتروشیمی مازندران است که در محدوده روستای محمود آباد در حال احداث است‌.
  نام پروژه پتروشیمی مازندران و در اراضی محمود آباد شهرستان بهشهر است. این پتروشیمی مصوبه هیأت وزیران را هم دارد.
وی در ادامه افزود: وقتی مصوبه‌ای به تصویب می‌شود برای همه دستگاه‌های اجرایی لازم الجرا است. وزارت نفت و وزارت نیرو مجوزهای لازم را برای این پروژه صادر کرده‌اند. سازمان بازرسی کل کشور 6 ماه روی این پروژه کار کرده است و اعلام کرده این پروژه ایرادی ندارد. مردم مازندران در این پروژه ذی نفع هستند و نباید جلوی این پروژه گرفته شود.
این نماینده مجلس یازدهم گفت: محیط زیست سال 99 با اجرای این پروژه موافقت کرده است و معاونان این مجموعه این موضوع را تائید کرده‌اند. این مجوز را دیده‌ام، شماره خورده و معاونان محیط زیست آن را امضا کرده‌اند. مجوز نهایی صادر شده است ولی این مجوز را محیط زیست به ما نمی‌دهد. در 18 دی 1400 صورت جلسه‌ای شکل گرفته و محیط زیست قید کرده که تخصیص زمین آب و خوراک برای این پروژه بلامانع است و مجوز اولیه صادر می‌شود ولی در ادامه مجوز نهایی را صادر نکردند.
 

http://www.Mazan-Online.ir/Fa/News/722783/پتروشیمی-میانکاله-موافقت-هیأت-وزیران-و-محیط-زیست-را-دارد
بستن   چاپ