پیام مازند
ترخیص 18 هزار تُن کود از انبار‌های بندر امیرآباد
شنبه 28 مرداد 1402 - 10:17:12 AM
باشگاه خبرنگاران
پیام مازند - حجت الاسلام محمدصادق اکبری گفت: اقدامات لازم در خصوص تعیین تکلیف 18 هزار و 459 تُن کود شیمیایی مورد نیاز کشاورزان از بندر امیرآباد بهشهر انجام شده است.
رئیس شورای حفظ حقوق بیت المال دادگستری مازندران افزود: پس از بازدید ریاست قوه قضاییه از و دستور برای تعیین تکلیف کالا‌های موجود، با پیگیری دستگاه قضایی استان و تعامل و همراهی ادارات مرتبط، شاهد رفع مشکلات ترخیص اقلام مورد نیاز جامعه هستیم.
حجت الاسلام اکبری ادامه داد: مقام معظم رهبری (دام عزه) و ریاست قوه قضاییه همواره بر حمایت از تولید و توجه به کالا‌های اساسی در جهت رفاه حال مردم، حساسیت و تاکید ویژه‌ای دارند که این مهم باید مد نظر ویژه قرار گیرد.
او تاکید کرد: اهمیت کود شیمیایی برای تولید محصولات زراعی به قدری بالاست که امروزه حتی در سنتی‌ترین مراکز کشاورزی هم شاهد استفاده از این فراورده‌ها هستیم.
 

http://www.Mazan-Online.ir/Fa/News/734578/ترخیص-18-هزار-تُن-کود-از-انبار‌های-بندر-امیرآباد
بستن   چاپ