پیام مازند
سرمایه‌گذاری 2 هزار میلیاردی برای توسعه زیرساخت‌های پزشکی بابل
سه شنبه 14 شهریور 1402 - 9:45:39 AM
فارس
پیام مازند -   مازندران از معدود استان‌هایی است که دارای دو دانشگاه مستقل علوم پزشکی مازندران و دانشگاه علوم پزشکی بابل است.
این دانشگاه علاوه بر خدمت‌رسانی به بیش از نیم میلیون جمعیت بابلی قریب به 60 درصد از بیماران بستری در مراکز درمانی دانشگاه علوم پزشکی بابل افراد غیر بومی هستند که به آنها خدمت‌رسانی می‌کند.
حضور پزشکان حاذق و همچنین برخی از مراکز درمانی ممتاز در شمال کشور همانند مرکز تخصصی کودکان امیرکلا زمینه حضور بیماران از خارج از استان را هم در بابل فراهم کرد.
همه این عوامل سبب شد تا دولت سیزدهم مصمم به توسعه زیرساخت‌های این دانشگاه در بخش‌های مختلف عمرانی، آموزشی و درمانی باشد.
دولت سیزدهم در مدت دو سال، 2 هزار و 300 میلیارد ریال در این حوزه سرمایه‌گذاری کرده و این رویه ادامه دارد.
دانشگاه علوم پزشکی بابل در سال 1362 راه انداری و از بهمن ماه 1364 اولین دوره دانشجویان پزشکی را به میمنت ایام الله دهه فجر انقلاب اسلامی پذیرش کرد و امروز پس از گذشت40 سال حدود چهار و هزار و پنج دانشجو را در 80 رشته و مقطع تحصیلی از کارشناسی تا دکترای تخصصی ( phd) هدایت و راهبری می‌کند.
این دانشگاه در رتبـه‌بندی جهانـی تایمـز سال 1401 ، در بین 65 دانشگاه کشور، هم راستا با دانشگاه صنعتی نوشیروانی بابل و دانشگاه صنعتی شریف رتبه چهارم را کسب کرد.
سیدعلی مظفرپور رئیس دانشگاه علوم پزشکی بابل گفت: دولت سیزدهم با سرمایه گذاری 2هزار و 300 ریالی در طرح‌های عمرانی و زیرساختی جانی دوباره به طرح‌های زیربنایی این دانشگاه داده است.
وی افزود: احیای 22 پروژه از مجموع 29 طرح نیمه کاره دانشگاه علوم پزشکی بابل در دولت سیزدهم از افتخارات ماندگار دولت مردمی است.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی بابل، احیا و پیشرفت 97 درصدی بیمارستان 120 تختخوابی نوین امیرکلا، ساخت مرکز دیالیز 100 تختخوابی توسط خیرین، پیشرفت 80 درصدی ساخت مرکز جدید درمان نازایی حضرت فاطمه زهرا (س) (در این مکرکز تاکنون بیش از دو هزار و 500 نوزاد متولد شد)، پیشرفت 97 درصدی ساختمان دندانپزشکی بابل، شروع عملیات بیمارستان 285 تختخوابی شهید رجایی بابلسر با ظرفیت توریست درمانی، پیشرفت 90 درصدی سلامتکده طب ایرانی بابل ونخستین کلینیک تخصصی طب سنتی در شمال کشور و اتمام ساخت مرکز نوآوری گیاهان دارویی و داروهای گیاهی را از جمله پروژه‌های این دانشگاه برشمرد.
مظفرپور ادامه داد: اتمام ساختمان نمایشگاه فرهنگی، اتمام فاز نخست ورزشگاه بانوان دانشگاه علوم‌ پزشکی بابل از دیگر اقدامات دانشگاه علوم پزشکی بابل بوده است.
وی افزود: خرید تجهیزات تخصصی بیمارستانی در جهت ارتقاء خدمات به بیماران و مراجعان به مراکز خدمات درمانی تحت پوشش به مبلغ 240 میلیارد ریال با کمک خیرین ، وزارت بهداشت و نمایندگان شهرستان بابل از دیگراقدامات این دانشگاه بود.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی بابل با اشاره به اینکه مرکز دیالیز استرآبادی بیمارستان شهید بهشتی از سال‌ها قبل با ظرفیت 24تخت مشغول ارائه خدمت می‌باشد ولی پاسخگوی نیاز این شهرستان نیست، گفت: با احداث مرکز جدید، در دوطبقه و ظرفیت نهایی 100 تخت دیالیز، بخش زیادی از مشکل بیماران این شهر و حتی غرب استان مرتفع می‌شود.
مظفرپور تصریح کرد: این پروژه در سه‌طبقه به مساحت 3هزار و 200 مترمربع می‌باشد که در حال حاضر به 90 درصد پیشرفت فیزیکی رسیده است.
وی خاطرنشان کرد: در حال حاضر تجهیزات دیالیز از چالش‌های جدی در کشور است که امیدواریم با تجهیز این مرکز بسیاری از مشکلات بیماران دیالیز مرتفع شود.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی بابل با اشاره به اینکه این پروژه خیر ساز است، گفت: خانواده میناگر به نیت مادر سرکار خانم طاهره وایگانی در حال ساخت این مرکز می‌باشند.
وی با بیان اینکه از دیگر اقدامات شاخص، پشتیبانی و اجرای طرح های خدمات درمانی رایگان به شهروندان در غالب طرح سی شب سی مسجد بود که با استقبال بی نظیر مردم شهرستان و رضایت‌مندی بی‌سابقه آنان در طول این سال‌ها بوده است، اظهار داشت: حمایت از مرکز کاشت حلزون شنوایی دانشگاه علوم پزشکی بابل از دیگر اقدامات شاخص این دانشگاه بوده که منجر به بازگشت شنوایی در 88 کودک شمالی ناشنوا شده است.
مظفرپور تصریح کرد: دانشگاه علوم پزشکی بابل در افق و چشم انداز پیش روی خود قصد دارد تا با احداث دانشکده داروسازی، ورزشگاه بانوان، تکمیل بیمارستان 32 تخت خوابی بندپی شرقی، ساختمان جدید بیمارستان 34 تختخوابی 17 شهریور مرزی کلا، کلینیک ویژه لاله آباد، تکمیل بیمارستان 280 تختخوابی شهید رجایی در بابلسر با هدف توریسم درمانی، مرکز توانبخشی بیمارستان شهید یحیی نژاد، بیمارستان 500 تختخوابی جایگزین یحیی نژاد و بیمارستان تخصصی و فوق تخصصی زنان گام‌های بلندی را در جهت بهبود و ارتقاء خدمات بهداشت و درمان به هم استانی‌ها و مردم شریف شهرستان بابل ارائه کند.
پایان پیام/86034/ع

http://www.Mazan-Online.ir/Fa/News/738555/سرمایه‌گذاری-2-هزار-میلیاردی-برای-توسعه-زیرساخت‌های-پزشکی-بابل
بستن   چاپ