پیام مازند
اقامت 38 میلیون مسافر - شب تابستان در مازندران
سه شنبه 28 شهریور 1402 - 12:17:59 PM
مهر
پیام مازند - صادق برزگر در گفتگو با خبرنگار مهر با بیان این که مازندران از مقاصد گردشگری است، افزود: از 22 تا 24 شهریور این استان میزبان بیش از 3.5 میلیون نفر - شب اقامت بوده است و بیشتر بازدیدها و حضور مسافر در مناطق ساحلی و شهرستان‌های غربی بود و در این مناطق تراکم حضور گردشگران بیشتر بوده است.
وی با اظهار این که گردشگری نقش مؤثری در توسعه اقتصادی جوامع دارد، گفت: در مناطق غربی استان اقتصاد با محوریت گردشگری است و ضریب اشغال تأسیسات گردشگری در تابستان و تعطیلات بسیار بالا بوده و این مسئله نشان می‌دهد که در حوزه اقتصادی بسیار اثرگذار است.
وی با عنوان این که حضور گردشگران ارتباط مستقیمی با توسعه اقتصادی استان دارد، گفت: طبق برآوردها به ازای هر 12 گردشگر وارده در منطقه یک شغل ایجاد می‌شود و این مسئله چرخه اقتصادی را فعال می‌کند.
مدیرکل میراث فرهنگی مازندران با اشاره به اقامت 38 میلیون نفر شب مسافر ایام تابستان در استان گفت: برای رونق گردشگری باید زنجیره ارزش فعال و و دستگاه‌های مختلف هماهنگ شوند.
 

http://www.Mazan-Online.ir/Fa/News/742188/اقامت-38-میلیون-مسافر---شب-تابستان-در-مازندران
بستن   چاپ