پیام مازند
کاهش دما و آغاز بارش‌های پاییزی در کشور
شنبه 1 مهر 1402 - 10:44:34
پیام مازند - سازمان هواشناسی با اشاره به آغاز بارش‌های پاییزی در برخی مناطق کشور از کاهش تا 7 درجه‌ای دما خبر داد و برای 2 استان هشدار سطح نارنجی صادر کرد.
به گزارش مشرق، تحلیل نقشه‌های همدیدی و آینده‌نگری نشان می‌دهد امروز در شمال آذربایجان غربی،‌ دامنه‌های و ارتفاعات مازندران و ارتفاعات واقع در هرمزگان و جنوب سیستان و بلوچستان افزایش ابر و رگبار پراکنده روی می‌دهد.
در نوار شرقی وزش باد ادامه دارد و در سایر مناطق کشور جو آرام و پایداری مستقر است.
فردا یکشنبه در شمال آذربایجان غربی، آذربایجان شرقی، اردبیل و ارتفاعات مازندران رگبار باران گاهی رعدوبرق و وزش باد انتظار می‌رود.
روز دوشنبه با گذر امواج تراز میانی جو از نوار شمالی کشور در مناطقی از شمال غرب، سواحل شمالی و ارتفاعات البرز ابرناکی، بارش، وزش باد همراه با کاهش نسبی دما پیش‌بینی شده است.
سه‌شنبه در شمال غرب بارش‌های کاهش یافته و به‌صورت پراکنده و خفیف بوده و گستره آن برخی مناطق گیلان، مازندران،‌گلستان، ارتفاعات البرز مرکزی، شرقی و خراسان شمالی است. در این روز شرق دریای خزر مواج می‌شود.
روز چهارشنبه در مازندران، گلستان، خراسان شمالی، مناطقی از سمنان و ارتفاعات البرز شرقی ابرناکی، رگبار خفیف و پراکنده پیش‌بینی می‌شود. در خراسان رضوی نیز افزایش وزش باد و کاهش نسبی دما روی می‌دهد.
از روز دوشنبه تا چهارشنبه سواحل دریای خزر روند کاهش نسبی 5 تا 7 درجه دما روی می‌دهد. طی 3 روز آینده در برخی مناطق شمال شرق، شرق و جنوب شرق در برخی ساعات وزش باد شدید و گردوخاک رخ می‌دهد.
زمان پایان: یکشنبه 1402/07/02
نوع مخاطره: وزش باد شدید همراه با خیزش گرد و خاک
منطقه اثر: شمال سیستان و بلوچستان و جنوب شرق خراسان جنوبی.
اثر مخاطره: در مناطق مستعد طوفان گردوخاک و شن، کاهش شعاع دید و کاهش کیفیت هوا، اختلال در ناوگان حمل و نقل، خسارت به تجهیزات شهری و برون شهری از جمله سقوط بنر، تابلوهای تبلیغاتی، داربست‌ها، دکل‌های برق و سازه‌های موقت، سقوط اشیا از ارتفاعات و احتمال شکستن نهال‌ها و درختان کهنسال.
توصیه: اجتناب از رفت وآمد های غیر ضروری برای افراد سالمند و بیمارهای تنفسی و قلبی، آمادگی دستگاه‌های امدادی به‌ویژه مراکز بهداشتی، پرهیز از فعالیت کویرنوردی، احتیاط در تردد جاده‌ای، اطمینان از استحکام سازه‌های موقت، احتیاط در فعالیت‌های عمرانی، اجتناب در عبور و مرور و عدم پارک خودرو در حاشیه ساختمان‌های نیمه کاره و درختان کهن‌سال و محدودیت در فعالیت‌های کشاورزی.

http://www.Mazan-Online.ir/Fa/News/742771/کاهش-دما-و-آغاز-بارش‌های-پاییزی-در-کشور
بستن   چاپ