پیام مازند
یورش صهیونیست‌ها به اردوگاه نور شمس در طولکرم/ 2 فلسطینی به شهادت رسیدند+ فیلم
يکشنبه 2 مهر 1402 - 09:31:14
پیام مازند - منابع خبری فلسطین ساعات اولیه صبح امروز (یکشنبه) از یورش نظامیان اشغالگر رژیم صهیونیستی به اردوگاه «نور شمس» در «طولکرم» و شهادت دو فلسطینی در این جنایت جدید صهیونیست‌ها خبر دادند.
به گزارش ایسنا، شبکه فلسطین الیوم در این باره اعلام کرد که نظامیان صهیونیست به همراه تجهیزات نظامی و چند دستگاه بولدوزر به اردوگاه نور شمس در شرق طولکرم واقع در شمال کرانه باختری یورش بردند.
طبق این گزارش، تک تیراندازهای رژیم صهیونیستی در پشت بام های خانه‌های اردوگاه مستقر شده و اقدام به تیراندازی به سوی اهداف مشخص شده کردند.
همچنین بولدوزرهای صهیونیست‌ها نیز خیابان اصلی اردوگاه و چند پروژه زیربنایی در آن را تخریب کردند.

پیام مازند

پیام مازند

این اقدام جنایتکارانه صهیونیست‌ها با مقاومت مبارزان فلسطینی در اردوگاه مواجه شد و درگیری‌های شدیدی میان دو طرف شکل گرفت.
مبارزان فلسطینی در راستای جلوگیری از پیشروی نظامیان صهیونیست با انفجار چند بمب به خودروهای آنها آسیب زدند.
منابع خبری عبری نیز از مجروح شدن یک نظامی صهیونیست در جریان این درگیری‌ها خبر داده‌اند.
همچنین منابع پزشکی اعلام کردند که در جریان جنایت جدید صهیونیست‌ها در طولکرم دو جوان فلسطینی به نام‌های «عبد الرحمن سلیمان أبو دغش» 32 ساله و «أسید فرحان أبو علی جبعاوی» 21 ساله به شهادت رسیدند.
نظامیان اشغالگر در نهایت و زیر گلوله مبارزان مقاومت ناگزیر به عقب نشینی و خروج از اردوگاه نور شمس شدند.
انتهای پیام

http://www.Mazan-Online.ir/Fa/News/742954/یورش-صهیونیست‌ها-به-اردوگاه-نور-شمس-در-طولکرم--2-فلسطینی-به-شهادت-رسیدند--فیلم
بستن   چاپ