پیام مازند
برنامه‌ریزی برای تولید 29 هزار و 579 تن گوشت مرغ آماده در مازندران
پنجشنبه 9 آذر 1402 - 19:42:35
پیام مازند - معاون بهبود تولیدات دامی جهاد کشاورزی مازندران گفت: با برنامه ریزی انجام شده 29 هزار و 579 تن گوشت مرغ آماده طبخ در مازندران پرورش می‌یابد. - اخبار استانها -
به گزارش خبرگزاری تسنیم از ساری، محمد‌مهدی عباس‌زاده معاون بهبود تولیدات دامی جهاد کشاورزی مازندران ‌اظهار داشت: میزان جوجه ریزی آبان ماه امسال به 16 میلیون و 66 هزار و 376 قطعه در مرغداری‌های گوشتی استان رسیده است.
وی با اشاره به لزوم پایداری تولید افزود: پیش‌بینی می‌شود با جوجه‌ریزی انجام شده 29 هزار و 579 تن گوشت مرغ آماده طبخ در استان تولید شود.
عباس زاده از تامین مرغ با هدف تنظیم بازار به میزان 239 هزار و 303 قطعه جوجه‌ریزی در مزارع مرغ مادر گوشتی خبر داد و تصریح کرد: در آبان ماه 47 میلیون و 500 هزار و 449 قطعه جوجه یک روزه گوشتی در کارخانجات جوجه کشی تولید شد.
معاون بهبود تولیدات دامی جهاد کشاورزی مازندران خاطرنشان کرد: 23 میلیون و 397 هزار و 188 قطعه جوجه گوشتی هم در مزارع مرغ مادر گوشتی استان تولید شده است.
وی درباره بیشترین تولیدات ارائه شده گفت:در شهرستان‌های آمل، ساری، و قائم شهر مازندران بیشترین میزان جوجه‌ریزی را داشته است.
عباس‌زاده افزود: در ساری میزان 2 میلیون و 375 هزار و 270 قطعه جوجه‌ریزی شد که رتبه نخست استان را به خود اختصاص داده است و یک میلیون به 936 هزار و 258 قطعه جوجه‌ریزی نیز در آمل انجام شد تا کمبودی در بازار نداشته باشیم.
معاون بهبود تولیدات دامی جهاد کشاورزی مازندران ادامه داد: گفت: آمار جوجه‌ریزی گوشتی در آبان ماه امسال در هفته اول 3.8 میلیون قطعه بوده و در هفته دوم 3.6 میلیون قطعه و هفته سوم به 3.3 میلیون قطعه و هفته چهارم هم به 4.1 میلیون قطعه رسید تا کمبودی در بازار نداشته باشیم.
عباس‌زاده معاون بهبود تولیدات دامی مازندران خاطرنشان کرد: سویه رأس با تعداد 8.5 میلیون قطعه رتبه اول تولید و پرورش را دارد و سپس سویه آرین با تعداد جوجه‌ریزی 5.1 میلیون قطعه رتبه دوم را به خود اختصاص داده است.
انتهای پیام/

http://www.Mazan-Online.ir/Fa/News/758813/برنامه‌ریزی-برای-تولید-29-هزار-و-579-تن-گوشت-مرغ-آماده-در-مازندران
بستن   چاپ