پیام مازند
عیادت مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان مازندران با دو جانباز 70 درصد در ساری
دوشنبه 13 آذر 1402 - 22:23:43
پیام مازند - مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان مازندران به منظور پیگیری مشکلات ایثارگران و در ادامه روند برنامه‌های طرح تکریم و سپاسگزاری از خانواده های معزز شهدا و ایثارگران، در شهرستان ساری از دو یادگار عرصه هشت سال دفاع مقدس جانبازان سرافراز 70درصد سردار عبدالله عمرانی و حاج نقی مهدوی عیادت کرد.

به گزارش ایثار، سعید کهن‌سال در حاشیه این دیدارها با بیان اینکه جانبازان عزیز اسطوره های واقعی صبر و نماد صلابت و پایمردی هستند، گفت: این عزیزان در میدان نبرد حق علیه باطل و در سخت ترین شرائط در دفاع از اعتقادات دینی، اسلامی و حفظ میهن جسم پاک خود را تقدیم کردند و همچون حضرت اباالفضل العباس به مقام جانبازی رسیدند.
مدیرکل بنیاد شهید و امورایثارگران استان مازندران با اشاره به اینکه جانبازان 70درصد شهیدان زنده‌ای هستند که مجاهدت و غیرت و مردانگی آنان برای همیشه و تا ابد در اذهان مردم ما ماندگار خواهد بود، تصریح کرد: دیدار و تکریم از این اسوه‌های مقاومت را جزو فضایل بدانیم.
وی با بیان اینکه این دیدارها نه تنها روحیه بخش است بلکه با نگاه حل مشکل انجام می‌شود، افزود: هرچقدر به این عزیزان خدمات ارائه شود در مقابل عزتمندی، ایثار، عظمت و بزرگی این خانواده‌ها ناچیز است، همچنین از راهنمایی‌ها، ظرفیت‌ها و توصیه‌های این عزیزان در جهت پیشبرد امور استفاده می‌کنیم.
کهن‌سال با تاکید برتقویت گفتمان ایثارگری، اذعان داشت: گفت‌وگوی چهره به چهره با جامعه معزز ایثارگری، موجب شناسایی مشکلات ایثارگر می‌شود، به همین منظور بر دیدار مسئولین با این قشر معزز تاکید می‌شود، بسیاری از دغدغه‌ها و مسائل ایثارگران عزیز در چنین دیدارها برطرف می‌شود. مشکل درمان این دو جانبار معرر از نزدیک مورد بررسی و رسیدگی قرار گرفت.
مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان مازندران به منظور پیگیری درخواست‌های جامعه معزز ایثارگری در امور حقوقی، با حجت‌الاسلام والمسلمین اکبری مدیرکل دادگستری استان دیدار کرد.
انتهای پیام/

http://www.Mazan-Online.ir/Fa/News/759702/عیادت-مدیرکل-بنیاد-شهید-و-امور-ایثارگران-استان-مازندران-با-دو-جانباز-70-درصد-در-ساری
بستن   چاپ