پیام مازند
پایان نشاءکاری در 82 درصد از شالیزار‌های بابل
پنجشنبه 11 ارديبهشت 1404 - 10:38:12
پیام مازند - - رحیم شهیدی پور سرپرست مدیریت جهاد کشاورزی بابل از اتمام نشاءکاری در 82 درصد از اراضی شالیزاری این شهرستان خبر داد و گفت: این میزان معادل 38 هزار و 260 هکتار از مجموع 46 هزار و 878 هکتار اراضی شالیزاری بابل است.
او افزود: از کل اراضی نشاءکاری شده، 35 هزار و 873 هکتار به ارقام محلی و 2387 هکتار به ارقام پر محصول اختصاص دارد.
بیشتر بخوانید: اخبار روز خبربان
رحیم شهیدی پور گفت:نشاءکاری به دو صورت مکانیزه در سطح 18 هزار و 274 هکتار و سنتی در سطح 19 هزار و 986 هکتار انجام شده است.
او همچنین از توزیع 25 تن انواع بذر اصلاح شده و گواهی شده برنج بین کشاورزان بابلی توسط کارگزاران بخش کشاورزی خبر داد.
شهیدی پور افزود:118 نمونه آزمون خاک شالیزاری انجام شده و 562 هکتار از اراضی شالیزاری تحت پوشش بیمه قرار گرفته‌اند.
او با اشاره به فعالیت 54 بانک نشاء در شهرستان، مزایای کشت مکانیزه را کاهش فشار کاری، افزایش راندمان، یکنواختی و دقت در کار عنوان کرد و تاکید کرد که کشت مکانیزه نسبت به کشت سنتی از دقت بیشتری برخوردار است.

http://www.Mazan-Online.ir/Fa/News/892257/پایان-نشاءکاری-در-82-درصد-از-شالیزار‌های-بابل
بستن   چاپ