پیام مازند
استاندار مازندران بر ضرورت همکاری بیشتر قوا برای حل مسائل استان تاکید کرد
جمعه 12 ارديبهشت 1404 - 11:31:19
پیام مازند - استاندار مازندران در نشست با اعضای کمیسیون اصل 90 مجلس شورای اسلامی که پنجشنبه 11 اردیبهشت در استانداری مازندران برگزار شد، گفت: در راستای ظرفیت‌ها و مشکلات استان مواردی مهمی وجود دارد که نیاز به بحث و بررسی دقیق دارد. ‎

به گزارش روابط عمومی استانداری مازندران؛ مهدی یونسی رستمی استاندار مازندران با تقدیر از سفر اعضای کمیسیون اصل 90 به مازندران‌، افزود: امید داریم‌؛ مقدمه‌ای برای کمک به حل مشکلات استان باشد تا بتوانیم به‌طور جامع‌تر به ظرفیت‌ها، چالش‌ها و راهکارهای عملیاتی بپردازیم.
مقام ارشد دولت در مازندران، خواستار تمرکز ویژه‌ بر اصلاح طرز کارها و رسیدگی به مشکلات موجود در این استان شد.
استاندار مازندران با تاکید بر اینکه پاسخگویی و شفافیت جزو ارکان نظام توسعه و پیشرفت است، ابراز داشت: به صراحت عرض می‌کنم درفراوانی نعمت الهی، استان مازندران در زیر ساخت‌ها فقیر است و نگاه و تدبیر ویژه از سوی قانون‌گذاران را می‌طلبد.
یونسی رستمی در ادامه متذکر شد: مازندران یک کشور کوچک در دل ایران است که به همه مردم خدمات می‌دهد، اما اعتبار و بودجه استانی دارد.
وی با بیان این که زیر ساخت‌های مازندران فرسوده است، افزود: در ایام تعطیلات بخصوص نوروز استان پذیرای میلیون ها گردشگر می باشد.
استاندار مازندران به 2هزار و 700 پروژه راکد و نیمه فعال اشاره کرد و تصریح نمود: با رصد و پیگیری عوامل و موانع فعالیت صنعت در استان، چرخ 100 واحد تولیدی با بازگشت هزار نیروی کار به حرکت درآمد.
مقام عالی دولت در مازندران به ناترازی انرژی در آب، گاز و برق اشاره کرد و یادآور شد: مازندران به 4هزار مگاوات برق نیاز دارد در حالی که 2 هزار و 200 مگاوات تولید داشته و این به صنعت استان آسیب می‌رساند.
یونسی رستمی افزود: مازندران سرسبز دچار تنش آبی می‌باشد و شرق مازندران با 8 ساعت کمبود آب مواجه است.
مقام عالی دولت در مازندران در پایان تاکید کرد: مازندران در اغلب حوزه ها با چالش روبروست و تلاش ما این است که در سایه برنامه، تعامل و وفاق و هم افزایی استان را از رکود خارج کنیم.
یونسی رستمی گفت: در راستای رفع مشکلات مازندران، باید قوانین و مقررات ویژه و جدای از قوانین استان‌های دیگر وضع شود.

http://www.Mazan-Online.ir/Fa/News/892563/استاندار-مازندران-بر-ضرورت-همکاری-بیشتر-قوا-برای-حل-مسائل-استان-تاکید-کرد
بستن   چاپ