پیام مازند
قلع و قمع 27 مورد ساخت و ساز غیرمجاز در محمودآباد
شنبه 13 ارديبهشت 1404 - 11:46:55
پیام مازند - ایسنا / مدیر جهاد کشاورزی محمودآباد از قلع و قمع 27 مورد ساخت و ساز غیرمجاز در محمودآباد در راستای حفظ کاربری اراضی کشاورزی خبرداد.
محمد هادی‌زاده، مدیر جهاد کشاورزی محمودآباد با بیان اینکه هدف از قلع و قمع 27 مورد ساخت و ساز غیرمجاز جلوگیری از تغییر کاربری اراضی کشاورزی بوده است، گفت: 26 مورد با استناد به تبصره 2 ماده 10 قانون حفظ کاربری اراضی کشاورزی به مساحت 17 هزار و 700 مترمربع و یک مورد نیز به مساحت 200 مترمربع در حوزه مرکز جهاد کشاورزی عبداله‌آباد با همکاری دادستانی، نیروی انتظامی و اکیپ حفاظت امور اراضی جهاد کشاورزی محمودآباد، تخریب و به حالت اولیه بازگردانده شد.
بازار
وی افزود: هرگونه تغییرکاربری غیرمجاز در اراضی زراعی و باغی جرم محسوب شده و با متخلفان برخورد قانونی می‌شود.
مدیر جهاد کشاورزی محمودآباد خاطرنشان کرد: حفظ کاربری اراضی کشاورزی به عنوان بستر تولید اهمیت بسزایی دارد.
این مسئول یادآور شد: گشت‌های امور اراضی در این شهرستان به صورت شبانه روزی فعالیت می‌کنند.
هادی زاده از روستائیان و دهیاران خواست تا در صورت مشاهده هرگونه تغییر کاربری غیرمجاز شامل تفکیک، دیوارکشی، خاکبرداری، خاکریزی و احداث بنا، مراتب را به محاکم قضایی، نیروی انتظامی، مأموران جهاد کشاورزی و یا از طریق سامانه 131 اطلاع دهند.

http://www.Mazan-Online.ir/Fa/News/892818/قلع-و-قمع-27-مورد-ساخت-و-ساز-غیرمجاز-در-محمودآباد
بستن   چاپ