پیام مازند
غرب مازندران نیازمند نیروگاه خورشیدی است
دوشنبه 15 ارديبهشت 1404 - 11:22:23
پیام مازند - به گزارش خبرنگار مهر، سید شمس الدین حسینی صبح دوشنبه در جلسه شورای اداری با تاکید بر اینکه برنامه هفتم توسعه باید در دستور کار مدیران قرار گیرد، افزود: احکام برنامه هفتم توسعه و شعار سال مقام معظم رهبری سرمایه گذاری برای تولید در شهرستان رامسر تعریف و برنامه ریزی شود.
وی ادامه داد: تلاش کنیم در حوزه عمرانی ظرفی برای اعتبارات ملی تعریف کنیم و تأمین مالی بلند انجام دهیم که نگاه تکمیلی بحث اقتصاد است و موضوع آب در استان مازندران عقب ماندگی تاریخی است که باید نسبت به تأمین آب برنامه ریزی شود.
وی ادامه داد: سال گذشته 250 میلیارد تومان اوراق مرابحه برای توسعه زیر ساخت‌های آبی حوزه انتخابیه گرفتم، همچنین قانون تأمین مالی تولید و زیر ساخت‌ها توسط مدیران مطالعه شود و مدیران باید کارساز باشند و از کارپردازی که ضعف مدیریتی بوده خودداری کنند.
حسینی با اظهار اینکه منابع طبیعی برنامه ریزی کند تا اراضی برای ساخت نیروگاه خورشیدی اختصاص دهد، افزود: استان مازندران و غرب استان نیازمند نیروگاه خورشیدی است و باید سرمایه گذاری و زیر ساخت در این زمینه توسعه داده شود.
وی تصریح کرد: تسهیل سرمایه گذاری و استفاده از ظرفیت‌ها مورد تاکید است وبرای تسهیل سرمایه گذاری در بخش خصوصی اقدام شود.
وی ادامه داد: توسعه اقتصاد دریا محور سیاست‌های کلی توسط مقام معظم رهبری عنوان شده و باید در این حوزه اقدامات و حمایت‌های لازم صورت گیرد و توسعه اقتصاد دریا محور و ظرفیت‌های آن در شمال کشور برنامه ریزی شود و فرمانداران این را به عنوان یک رویداد مطرح و از ظرفیت دانشگاه‌ها بهره گیری کنند.
کد خبر 6457045

http://www.Mazan-Online.ir/Fa/News/893462/غرب-مازندران-نیازمند-نیروگاه-خورشیدی-است
بستن   چاپ