پیام مازند
روایت «مینا و پلنگ» برند جهانی روستایی کندلوس تعیین شد
دوشنبه 15 ارديبهشت 1404 - 20:35:59
پیام مازند - مهر / مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی مازندران گفت: روایت مینا و پلنگ با رویکرد زیست محیطی به‌عنوان برند جهانی روستای کندلوس تعیین شد.
حسین ایزدی، مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی مازندران در حاشیه بازدید از روستای کندلوس از تشکیل کارگروه تخصصی پیگیری پرونده ثبت میراث جهانی روستای کندلوس خبر داد و به اجرای کاهگل برای تمام روستا به منظور نظم بصری مناسب اشاره کرد.
مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی مازندران با بیان اینکه تابلوهای چوبی براساس نام بومی منطقه نصب شد، افزود: روایت مینا و پلنگ با رویکرد زیست محیطی به عنوان برند جهانی این روستا تعیین شده است.
وی با بیان اینکه طراحی و نقاشی نیز مرتبط با این موضوع انجام شده است، تصریح کرد: پرونده چند افسانه و موضوع میراثی با مشارکت مردم تدوین شده و برای ثبت به وزارت میراث فرهنگی ارسال شده است.
ایزدی به معرفی روستا با محوریت آموزشی در پلتفرم‌های بین‌المللی اشاره کرد و گفت: خوشبختانه تاکنون همکاری خوبی بین دستگاه‌های اجرایی وجود داشته و خانه محیط زیست در این روستا نیز افتتاح شده است.
مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی مازندران به پیگیری برای رفع مشکلات زیرساختی این منطقه، تاکید کرد.

http://www.Mazan-Online.ir/Fa/News/893627/روایت-«مینا-و-پلنگ»-برند-جهانی-روستایی-کندلوس-تعیین-شد
بستن   چاپ