پیام مازند
پیش‌بینی وضعیت امروز بورس
سه شنبه 16 ارديبهشت 1404 - 08:30:11
پیام مازند - اما با گذر از دقایق نخست و با رنج مثبت در برخی از نمادهای خودرویی و معدنی و تمرکز روی برخی از صنایع کوچک و جامانده از رشدهای اخیر، به مرور روند بازار سر و شکل بهتری گرفت و در یک اتفاق خاص به لطف مثبت شدن 63 درصد از نمادها، شاخص هم‌وزن سبزپوش شد و رشد 0.4 درصدی را به نمایش گذاشت. البته در اهرمی‌ها هم یک موج تقاضا آمد و تقریبا نیمی از صفوف فروش برچیده شد تا برای امروز فضای روان‌تری در انتظار بازار باشد.
بیشتر بخوانید: اخبار روز خبربان
ارزش معاملات به لطف افزایش تحرکات مثبت و اقدامات حمایتی برخی از حقوقی‌ها (صندوق توسعه و تثبیت) با رشد 27 درصدی به 14.8 همت رسید و رقمی بالغ بر 880 میلیارد تومان پول از چرخه بازار خارج شد . نمی‌خواهیم خوشبین یا بدبین باشیم اما به نظر بازار بعد از رشد اخیر نیاز به یک دست‌انداز و موج عرضه داشت تا کمی از سرعت رشد کاسته شده و جریان پول در بازار رفتار منطقی‌تری را در پیش بگیرد. به شکل واضحی روشن است که بازار کماکان بر مدار سیاست می‌چرخد و نگاه ویژه‌ای به اخبار دارد. البته تصمیم سازمان درخصوص کاهش ضریب تضمین اعتباری صندوق‌های اهرمی هم در روند بازار دو روز گذشته نقش بنزین روی آتش را داشت. اما به اعتقاد ما همانطور که بازار با یک خبر منفی اینچنین زمین‌گیر شده، با یک خبر مثبت هم می‌تواند به طاق بچسبد و ماجرا تغییر کند.
در حوزه سیاسی، همه منتظر اعلام تاریخ مذاکره جدید و یا اظهارنظر طرف مقابل خصوصا ترامپ هستند تا فضا کمی روشن شود. البته برخی از چهارشنبه این هفته به عنوان زمان مذاکره یاد می‌کنند اما هنوز هیچ چیز قطعی نیست و فضا نشان می‌دهد که درگیری‌هایی در کاخ سفید بین مخالفین و موافقین توافق در جریان است و همین مساله ممکن است عاملی برای معلق ماندن مذاکرات برای یک دوره زمانی کوتاه (مثلا تا آخر هفته آینده) شود. در هر صورت دنیای سیاست، دنیای ناشناخته‌ای است و نمی‌دانیم چند ساعت و چند روز دیگر چه چیزی رخ خواهد داد … !
همچنین بخوانید بورس امروز 14 اردیبهشت 1404 + شاخص و نمای بازار درخصوص مسائل سیاسی و آثار آن به کرات صحبت شده و معتقدیم که در حین مذاکرات این مدل لگدپراکنی‌ها و جوسازی‌ها اتفاقی طبیعی است. باز هم این جمله را تکرار می‌کنیم که “اگرچه این مذاکرات نمی‌تواند 5 – 6 ماه به طول بیانجامد اما قرار هم نیست ظرف یک ماه به نتیجه و توافق منتهی شود و چنین انتظاری با توجه به سطح تنش و کدورت بین دو کشور و همچنین سنگ‌اندازی‌ها و مخالفت‌ها و مسائل مرتبط نظیر مذاکرات روسیه و اوکراین و تحرکات سنگین اسرائیل برای تخریب و بهم زدن میز مذاکرات واقعا بیجاست.” به ‌نظر از امروز واقع‌بینی به مذاکرات، جای خوشبینی را می‌گیرد و بازار گام‌های خود را با احتیاط و محافظه‌کاری بیشتری بر می‌دارد و لذا قطع به یقین سرعت بازار کمتر خواهد شد و طبیعتا ارزش معاملات هم در کوتاه‌مدت نمی‌تواند به سطوح 20 و بیش از 20 همت باز گردد !

http://www.Mazan-Online.ir/Fa/News/893740/پیش‌بینی-وضعیت-امروز-بورس
بستن   چاپ