پیام مازند
مدیرکل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس مازندران:
72 کلاس درس مهر امسال در مازندران به بهره‌برداری می‌رسد
سه شنبه 16 ارديبهشت 1404 - 13:41:04
پیام مازند - مدیرکل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس مازندران گفت: 72 کلاس درس مهر امسال در قالب نهضت ملی توسعه عدالت آموزشی در مازندران به بهره‌برداری می‌رسد.

به گزارش اداره اطلاع رسانی و روابط عمومی آموزش و پرورش مازندران،" مهدی استادیان" در نشست هماهنگی نهضت توسعه عدالت آموزشی مازندران که با حضور معاون عمرانی وزیر آموزش و پرورش، استاندار، معاون عمرانی استانداری، مدیرکل آموزش و پرورش مازندران و جمعی از مدیران آموزش و پرورش و فرمانداران در سالن شهید رجایی استانداری مازندران برگزار شد، اظهار کرد: پیرو تاکید رئیس‌جمهور برای شتاب بخشیدن به روند توسعه زیرساخت‌های آموزشی، طی چند ماه اخیر گام‌ها و تحرکات خوبی در استان برداشته شد و شاهد رشد پیشرفت فیزیکی طرح‌های مورد نظر به ویژه مدارس روستایی 2 و سه کلاسه هستیم. 
وی با بیان این‌که تعدادی از مدارس در حال ساخت استان طی ماه‌های اخیر تکمیل شدند و به بهره‌برداری رسیدند، افزود: چند طرح مهم آموزشی با 72 کلاس درس در استان با کمک سازمان نوسازی مدارس و حمایت مدیران استان تکمیل شده و برای مهر امسال آماده افتتاح است. 
این مسئوول خاطرنشان کرد: 16 طرح آموزشی نیمه‌تمام نیز در استان داریم که بر اساس برنامه‌یزی‌ها در صورت تامین اعتبار می‌توانیم 6 مورد از این طرح‌ها را تا مهر تکمیل کنیم. ضمن اینکه تلاش و برنامه بر این است هفت طرح مدرسه‌سازی استان در صورت تامین اعتبارات از منابع استانی و ملی تا 22 بهمن سال جاری به بهره‌برداری برسند. 
مدیرکل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس مازندران گفت: 17 مدرسه 2 و سه کلاسه استان نیز با دستور و پیگیری مجدانه استاندار مازندران به صورت فوری با پای کار آمدن مردم و خیران در حال ساخت است که این طرح‌ها در هفته دولت به بهره‌برداری می‌رسند. 
استادیان افزود: 19 پروژه بزرگ‌مقیاس تخریبی با 150 کلاس هم در استان داریم که اکنون در حال استفاده هستند و امیدواریم پس از برنامه‌ریزی برای جابه‌جایی دانش‌آموزان این مدارس در سال تحصیلی جدید، با بهره‌گیری از ظرفیت‌های مردمی، اعتبارات مسوولیت‌های اجتماعی دستگاه‌های دولتی و نهادها و شرکت‌ها و کمک خیران مدرسه‌ساز ساخت مدارس جایگزین امسال آغاز شود. 
وی تصریح کرد: با توجه به تاکید رئیس‌جمهور و استاندار برای بهره‌گیری از ظرفیت‌های مردمی، همه تلاش‌مان بر این است که مشارکت مردم استان را طرح توسعه عدالت فضاها و تجهیزات آموزشی افزایش دهیم.

http://www.Mazan-Online.ir/Fa/News/893890/72-کلاس-درس-مهر-امسال-در-مازندران-به-بهره‌برداری-می‌رسد
بستن   چاپ