پیام مازند
نبود حامی مشکل قایقرانی مازندران است
پنجشنبه 18 ارديبهشت 1404 - 08:52:54
پیام مازند - مجتبی غلام‌نیا در گفت وگو با خبرنگار مهر با بیان اینکه ورزش دراگون بت یا همان قایق اژدها سال‌هاست در رودخانه بابلرود شهرستان بابلسر به عنوان یک ورزش جذاب اما سنگین، که هم سرعتی و هم استقامتی است، فعالیت دارد، گفت: باتمام موانعی که سر راه این رشته وجود دارد، به‌خاطر اینکه این ورزش سرپا و برقرار باشد، می‌جنگیم و دوست دارم این رشته در کل مازندران راه اندازی شود و همین جا از هیئت قایقرانی نوشهر نیز درخواست می‌کنم که در رشته دراگون بوت باما همکاری کنند.
غلام‌نیا گفت: تیم دراگون بت از بابلسر در مسابقات لیگ خاورمیانه شرکت کرد، و توانست برای اولین بار به عنوان تیم ایرانی در ایران در بخش 500 متر، مدال طلا را کسب کند و با اینکه در این رشته‌ی مهیج، هنوز المپیکی نشدیم اما با پتانسیل بالایی که این رشته ورزشی در بابلسر دارد و همینطور کسب چندین قهرمانی در کشور، طی مکالمات انجام شده بنا شد تا دراگون بت نیز به المپیک راه یابد.
وی افزود: بستر رودخانه بابلرود بابلسر، آماده تمرین برای دراگون بت نیست، چون بعضی از قسمت‌های این رودخانه، از عمق 1 متر به 30 سانت می‌رسد و ورزشکاران در زمان تمرین و پارو زنی دچار آسیب می‌شوند.
رئیس کمیته دراگون بت مازندران، مشکلات و بی مهری مسئولان در حمایت از این رشته ورزشی را علت کم شدن تعداد علاقمندان به این رشته دانست و گفت: اگر چنانچه مسئولی نمی‌تواند در جایگاهی که دارد از ورزشکاران حمایت کند، جای خودش را به کسانی بدهد که توانایی انجام این امر را دارند،
وی همچنین در ادامه افزود: تعداد علاقمندان و شرکت کنندگان نسبت به گذشته بسیار کمتر شده است و مسئولان باید دلسوزانه پیگیر و حامی ورزشکاران به خصوص در این رشته جذاب، باشند و مسئولغن در هر جایگاه و و منصبی که هستند باید حامی و مشوق ورزشکاران باشند.
وی مازندران را مهد کشتی و قایقرانی دانست و گفت؛ همان‌طور که ما تمام تلاش و هدفمان بالا بردن پرچم شهر، استان و کشورمان است، مسئولین هم باید به این درک برسند که در کنار قهرمانان بودن، فقط به معنای عکس انداختن در کنار آنها نیست. ما جوابی درخور زحماتمان می‌خواهیم تا بخاطر وقتی که از خانواده‌هایمان گرفتیم و زحمتی که بخاطر هدفمان کشیدیم، شرمنده خانواده‌هایمان نباشیم.
غلام‌نیا بزرگترین چالش ورزش دراگون بت را تهیه قایق این رشته ورزشی عنوان کرد و گفت: بدلیل خصوصی سازی و نبود اسپانسر، تهیه قایق دراگون بت که قیمت آن امروز بین 250 تا 300 میلیون تومان است، برای ما ممکن نیست و پیدا کردن اسپانسری که بتواند برای تیمی که قرار است به مسابقات باشگاههای جهان برود هزینه‌ای بالغ بر یک الی 2 میلیارد تومان را متقبل شود تا ماهم با حمایت مالی اسپانسرها بتوانیم تیم را برای مسابقات لیگ جهانی آماده کنیم.
وی افزود: از زمانی که باشگاه‌ها به سمت لیگ کشیده شدند، به دلیل نبود اسپانسر در استان مازندران، کار برای ما سخت شده است.
کد خبر 6460544

http://www.Mazan-Online.ir/Fa/News/894502/نبود-حامی-مشکل-قایقرانی-مازندران-است
بستن   چاپ