پیام مازند
امیدواری جباری به حضور یک بازیکن در نیمه‌نهایی جام حذفی
شنبه 20 ارديبهشت 1404 - 10:40:53
پیام مازند - مهر /سرمربی تیم فوتبال استقلال تهران امیدوار است بتواند از مهاجم خود در دیدار با صنعت نفت آبادان استفاده کند.
 تیم‌های فوتبال استقلال تهران و صنعت نفت آبادان در مرحله نیمه نهایی جام حذفی باید روز سوم خرداد و از ساعت 18:30 در ورزشگاه آزادی رو در روی هم قرار گیرند.
مهرداد محمدی که از هفته‌های ابتدایی لیگ با مصدومیت از ناحیه رباط صلیبی مواجه شده بود اکنون با گذراندن دوران نقاهت به تمرینات گروهی استقلال اضافه شده و در روزهای اخیر هم به مانند سایر بازیکنان کار با توپ را شروع کرده است.
مجتبی جباری سرمربی جوان استقلال قصد دارد در صورتی که محمدی تست‌های آمادگی را به خوبی طی کند از این بازیکن در دیدار با صنعت نفت استفاده کند. تمرین استقلال امروز شنبه تعطیل است و آبی‌ها از فردا یکشنبه تمرینات خود را برای دیدار با سپاهان در هفته پایانی لیگ برتر از سر می‌گیرند.

http://www.Mazan-Online.ir/Fa/News/895179/امیدواری-جباری-به-حضور-یک-بازیکن-در-نیمه‌نهایی-جام-حذفی
بستن   چاپ