پیام مازند
توزیع بیش از 2600 جعبه تخم نوغان در شهرستان بابل
يکشنبه 21 ارديبهشت 1404 - 12:06:30
پیام مازند - - رحیم شهیدی پور سرپرست مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان بابل گفت: بیش از 2600 جعبه تخم نوغان از پایان فروردین تاکنون در سطح روستا‌های این شهرستان جهت پرورش کرم ابریشم توزیع شد.
او افزود: یکی از فعالیت‌های مهم که از جنبه ارزآوری و صادراتی در زیربخش‌های کشاورزی برخوردار است می‌توان به موضوع پرورش کرم ابریشم و صنعت نوغانداری اشاره کرد.
بیشتر بخوانید: اخبار روز خبربان
رحیم شهیدی پور گفت: نوغانداری یا پرورش کرم ابریشم از جمله مشاغلی است که در کنار فعالیت‌های اصلی روستانشینان، می‌تواند طی یک دوره کوتاه مدت حدود 40 روزه ضمن ایجاد انگیزه اقتصادی و به کارگیری بخشی از نیروی کار روستاها، درآمد مناسبی را برای روستانشینان این شهرستان فراهم کند.
او افزود: با توجه به اجرای برنامه‌های آموزشی و ترویجی کارشناسان این مدیریت در راستای آموزش، تشویق و راهنمایی بهره برداران پیش بینی می‌شود تا پایان اردیبهشت بالغ بر 3000 جعبه تخم نوغان همچون سنوات گذشته توسط بهره برداران این شهرستان پرورش داده شود.

http://www.Mazan-Online.ir/Fa/News/895474/توزیع-بیش-از-2600-جعبه-تخم-نوغان-در-شهرستان-بابل
بستن   چاپ