پیام مازند
مسائل و مشکلات قضایی و حقوقی مازندران بررسی می شود
پنجشنبه 25 ارديبهشت 1404 - 08:15:45
پیام مازند - به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام غلامحسن محسنی اژه ای در بدو ورود به مازندران درفرودگاه ساری افزود: تلاش می‌کنیم مسائل استان را برطرف کنیم.
وی با بیان این که رفع مسائل و مشکلات قضائی و حقوقی در این سفر از جمله اهداف است، گفت: رفع آن در دستور است.
وی از مردم مازندران به عنوان مردمانی متدین و سختکوش یاد کرد و گفت: این استان عالم پرور و شهید پرور است و تلاش می‌کنیم برای حل مشکلات و مسائل گام‌های مؤثری برداریم.
حجت الاسلام اژه ای گفت: در جریان سفر به استان مازندران ضمن سرکشی به شهرستان‌ها و مناطق مختلف این استان تلاش خواهیم کرد تا در حد مقدور مسائل و مشکلات قضائی و حقوقی این استان را برطرف کنیم، همچنین از سوی دیگر تلاش خواهیم کرد به آن دسته از مسائل و مشکلاتی را که مرتبط با قوه مجریه است، اما دستگاه قضائی می‌تواند در رفع و ارتقای آنها نقش‌آفرین باشد، ورود کنیم.
حجت‌الاسلام والمسلمین محسنی اژه‌ای در جریان چهل و یکمین سفر استانی خود از بدو تصدی ریاست دستگاه قضا، صبح امروز (پنجشنبه 25 اردیبهشت) در سفری رسمی و در رأس هیئت عالی قضائی وارد استان مازندران شد.
دیدار با مسئولان و اقشار مختلف مردم و همچنین حضور در جلسات تخصصی پیرامون رفع مسائل و مشکلات مردم مازندران، از جمله برنامه‌های سفر رئیس دستگاه قضا به این استان است.
کد خبر 6467977

http://www.Mazan-Online.ir/Fa/News/896726/مسائل-و-مشکلات-قضایی-و-حقوقی-مازندران-بررسی-می-شود
بستن   چاپ