پیام مازند
50 هزار دلار جریمه برای یک جمله!
پنجشنبه 25 ارديبهشت 1404 - 15:18:42
پیام مازند - تسنیم /ستاره تیم بسکتبال گلدن استیت وریرز به خاطر اظهارنظر در مورد داوران جریمه شد.
ستاره گلدن استیت وریرز، دریموند گرین به دلیل اظهارنظری که به صداقت داوران مسابقه اشاره داشت، از سوی لیگ NBA مبلغ 50 هزار دلار جریمه شد.
این اظهارات جنجالی در جریان بازی سوم سری نیمه نهایی کنفرانس غرب، بین تیم‌های بسکتبال گلدن استیت و مینه‌سوتا تیمبرولوز مطرح شد، دیداری که وریرز آن را با نتیجه 102 بر 97 واگذار کرد.
گرین که در لحظات پایانی بازی به‌دلیل شش خطایی شدن از زمین بازی اخراج شده بود، در کنار زمین باقی ماند تا تیمش را تشویق کند. در همین لحظات بود که دوربین‌ها چهره او را در حال گفتن عباراتی مانند «پنج و نیم» و «اختلاف امتیاز» ضبط کردند. گرین هم‌زمان با این کلمات، پنج انگشت خود را نشان داد.
پخش این کلیپ در فضای مجازی با واکنش‌های زیادی روبه‌رو شد، چرا که اختلاف نهایی امتیاز دقیقاً پنج بود و این مسئله شائبه‌هایی درباره شرط‌بندی و داوری به همراه داشت

http://www.Mazan-Online.ir/Fa/News/896897/50-هزار-دلار-جریمه-برای-یک-جمله!
بستن   چاپ