پیام مازند
واکنش درویش به خشم هواداران پرسپولیس
جمعه 26 ارديبهشت 1404 - 02:16:28
پیام مازند - ورزش 3 /در شبی که پرسپولیس برای نخستین‌بار پس از یک دهه از سهمیه آسیایی بازماند، رضا درویش از هواداران پوزش طلبید.
شکست پرسپولیس در کورس سهمیه آسیایی و پایان فصل در رتبه سوم جدول، شب تلخی را برای هواداران این تیم رقم زد؛ شبی که در آن، تیم محبوب‌شان علی‌رغم پیروزی دو گله مقابل هوادار، با توجه به برتری هم‌زمان سپاهان برابر استقلال، از رسیدن به پلی‌آف لیگ نخبگان آسیا بازماند و برای نخستین‌بار در ده سال اخیر نتوانست به رده اول یا دوم برسد.
بازار


در این شب، رضا درویش، مدیرعامل پرسپولیس که طی فصل جاری بارها مورد انتقاد هواداران قرار گرفته بود، با شعار «حیا کن، رها کن» مواجه شد. با این حال، او تلاش کرد تا خیلی زود به این موج واکنش نشان دهد؛ ابتدا با استوری کردن عکسی از خود در کنار بیفوما، مهاجم آفریقایی جدید پرسپولیس، و سپس با انتشار پیامی خطاب به هواداران.
در این پیام که در صفحه اینستاگرام مدیرعامل باشگاه منتشر شد، درویش نوشت: " alt="پیام مازند" width="100%" />

در آغاز سخنم، سر تعظیم فرود می‌آورم در برابر همه شما که در سخت‌ترین لحظات، در کنار تیم محبوبتان ماندید؛ با دل، با صدا، با اشک، با امید.
می‌دانم که این فصل، آن‌گونه که شایسته نام بزرگ پرسپولیس و درخور وفاداری شما بود، رقم نخورد.
ناکامی‌ها، حاشیه‌ها و لحظاتی که دلتان شکست، همه را با تمام وجود درک می‌کنیم. مسئولیت این فصل را بی‌کم‌وکاست می‌پذیریم و از صمیم قلب بابت رنج‌هایی که کشیدید، پوزش می‌طلبم.
پرسپولیس اما نامی نیست که در طوفان‌ها گم شود. ما تیمی هستیم که از دل بحران‌ها قوی‌تر بیرون آمده‌ایم. از همین امروز با همه توان، برای ساختن فصلی پرشور و پرافتخار تلاش می‌کنیم؛ با تغییراتی عمیق، برنامه‌ریزی دقیق، و عزمی راسخ برای بازگشت به جایگاه واقعی‌مان.
دستان‌تان را می‌طلبیم؛ نه برای حمایت بی‌چون‌وچرا، که برای همراهی آگاهانه، برای ساختن دوباره.
با هم، دوباره خواهیم ایستاد.
با هم، دوباره خواهیم جنگید.
و با هم، دوباره خواهیم درخشید."

پیام مازند

این پیام نشان می‌دهد که درویش علی‌رغم خواست بسیاری از هواداران، می‌خواهد در سمت مدیرعاملی باشگاه به کار خود ادامه بدهد و تلاش می‌کند با رقم زدن نقل و انتقالات قدرتمند هواداران را راضی کند.

http://www.Mazan-Online.ir/Fa/News/897051/واکنش-درویش-به-خشم-هواداران-پرسپولیس
بستن   چاپ