پیام مازند
محکومیت 406 هزار دلاری استقلال در پرونده گلر بوسنیایی
شنبه 27 ارديبهشت 1404 - 11:19:20
پیام مازند - آنا/ باشگاه استقلال به پرداخت مبلع 406 هزار دلار به گلر بوسنیایی محکوم شد.
ودران کیوسفسکی دروازه بان بوسنیایی که در ابتدای فصل بیست و چهارم با مدیران وقت باشگاه استقلال قرارداد امضا کرد بعد از شکایت به فیفا این باشگاه را به پرداخت 406 هزار دلار محکوم کرده است.
این بازیکن که حتی یک دقیقه هم با آبی پوشان تمرین و بازی نکرد بدون اطلاع جواد نکونام به همراه زیلیکیچ ( وینگر) توسط شهریاری و فرشید سمیعی به استقلال پیوستند اما بعد از مخالفت سرمربی وقت آبی پوشان از لیست این تیم کنار گذاشته شدند.
حالا با گذشت یک فصل شکایت هر دو بازیکن به سرانجام رسیده و طبق اطلاعات خبرنگار آنا رای محکومیت کیوسفسکی به باشگاه استقلال ارسال شده و این باشگاه باید تا دو هفته دیگر مبلغ 406 هزار دلار به این بازیکن پرداخت کند در غیر این صورت باشگاه استقلال دو پنجره نقل و انتقالاتی محروم خواهد شد.
همچنین باشگاه استقلال چندی پیش به پرداخت مبلغ 560 هزار دلار به آلمدین زیلیکیچ محکوم شد که مدیران استقلال طی توافق با این بازیکن تعهد دادند ماهانه 83 هزار دلار به این بازیکن پرداخت کنند.
بازار

http://www.Mazan-Online.ir/Fa/News/897331/محکومیت-406-هزار-دلاری-استقلال-در-پرونده-گلر-بوسنیایی
بستن   چاپ