پیام مازند
مدیرکل ورزشی و ارودیی بنیاد شهید و امور ایثارگران:
کاروان اعزامی ویژه ایثارگران امروز راهی مکه مکرمه شد
دوشنبه 29 ارديبهشت 1404 - 11:25:03
پیام مازند - مدیرکل ورزشی و ارودیی بنیاد شهید و امور ایثارگران گفت: کاروان اعزامی ویژه ایثارگران، پس از پنج روز توقف در مدینه منوره، امروز راهی مکه مکرمه شد.

به گزارش ایثار، ناصر علی‌نژاد با اشاره به اعزام کاروان ایثارگران به سفر حج، گفت: کاروان اعزامی ویژه ایثارگران، پس از 5 روز توقف در مدینه منوره، امروز راهی مکه مکرمه شد تا در جوار بیت‌الله الحرام، لحظات ناب و سرشار از معنویت را تجربه کند. 
مدیرکل ورزشی و ارودیی بنیاد شهید و امور ایثارگران خاطرنشان‌کرد: این کاروان 91 نفره که بامداد 25 اردیبهشت‌ماه، سفری روحانی را آغاز کرده بود که اکنون با دل‌هایی آکنده از شوق، گام در سرزمین وحی می‌گذارد.
علی‌نژاد تصریح‌کرد: در مکه، برنامه‌های فرهنگی متنوعی برای زائران تدارک دیده شده است؛ از محافل انس با قرآن و جلسات معرفتی، تا زیارت اماکن مقدس و تاریخی که روح و جان را به عطر ایمان و خاطرات صدر اسلام معطر می‌سازد.
مدیرکل ورزشی و ارودیی بنیاد شهید و امور ایثارگران ، گفت: نشست‌های هم‌اندیشی و مراسم دعا و نیایش، فرصتی فراهم می‌آورد تا عاشقان این مسیر، با تلطیف روح و تقویت ایمان، بهره‌ای مضاعف از این سفر آسمانی برگیرند و این لحظات، فرصتی بی‌بدیل برای تجدید پیمان با ارزش‌های جاودان حق و لمس جلوه‌های ناب ایمان و عبودیت است.

پیام مازند

پیام مازند


انتهای پیام/

http://www.Mazan-Online.ir/Fa/News/897958/کاروان-اعزامی-ویژه-ایثارگران-امروز-راهی-مکه-مکرمه-شد
بستن   چاپ