پیام مازند
انعقاد قرارداد 900 میلیارد تومانی برای احداث کارخانه روغن در بندر امیرآباد
سه شنبه 30 ارديبهشت 1404 - 15:53:38
پیام مازند - ایسنا / استاندار مازندران با تاکید بر رفع موانع تولید در استان، گفت: به منظور ایجاد اشتغال و توسعه اقتصادی در استان، قرارداد 900 میلیارد تومانی برای احداث کارخانه روغن در بندر امیرآباد منعقد شد. 
مهدی یونسی رستمی، استاندار مازندران در جلسه‌ای که به منظور سرمایه گذاری در استان تشکیل شد، اظهار کرد: این قرارداد سرمایه‌گذاری برای تولید، تصفیه و بسته‌بندی روغن در بندر امیرآباد منعقد شد که می‌تواند منجر به ایجاد اشتغال پایدار شود.
وی افزود: مشابه این سرمایه‌گذاری‌ها در استان با استقبال مواجه شده است که می‌تواند موجب افزایش امید به آینده شود.
یونسی رستمی با اعلام اینکه 2700 پروژه نیمه تمام در مازندران وجود دارد که 500 پروژه در فاز عملیاتی قرار گرفته است، تصریح کرد: تاکنون 240 پروژه به بهره برداری رسیده و تا پایان شهریور مابقی به بهره برداری می‌رسد.
استاندار مازندران با اعلام اینکه تشکیل کمیته صیانت از سرمایه گذاران جهت کاهش بروکراسی اداری در دستور کار قرار دارد، تاکید کرد: لازم است واحدهای تولیدی بصورت عادلانه در سطح استان از غرب تا شرق احداث شوند و نسبت به ایجاد اشتغال و تولید ثروت قدم‌های موثری برداشته شود.

http://www.Mazan-Online.ir/Fa/News/898348/انعقاد-قرارداد-900-میلیارد-تومانی-برای-احداث-کارخانه-روغن-در-بندر-امیرآباد
بستن   چاپ