پیام مازند
چالوس باز شد
چهارشنبه 31 ارديبهشت 1404 - 00:26:57
پیام مازند - محور کندوان که از روز یکشنبه، 21 اردیبهشت 1404 به مدت 10 روز به منظور اجرای…
محور کندوان که به‌دلیل اجرای عملیات عمرانی در محدوده کمرزرد به‌مدت 10 روز مسدود شده بود، از صبح فردا (چهارشنبه، 31 اردیبهشت) بازگشایی خواهد شد.
به گزارش مهر، محور کندوان که از روز یکشنبه، 21 اردیبهشت 1404 به مدت 10 روز به منظور اجرای عملیات عمرانی گالری حفاظتی در کیلومتر 65 محدوده کمرزرد به طور کامل مسدود شده بود، طبق برنامه‌ریزی صورت‌گرفته توسط راهداری مازندران از ساعت 6 صبح فردا (چهارشنبه، 31 اردیبهشت) بازگشایی خواهد شد.
گفتنی است که انسداد 10 روزه جاده کندوان با هدف ایمن‌سازی یکی از پرترددترین و حادثه‌خیزترین نقاط محور انجام شد تا با احداث سازه‌ای محافظ، از ریزش سنگ و حوادث احتمالی برای خودروهای عبوری جلوگیری شود.
+
سی و ششمین نمایشگاه کتاب تهران؛ نقدی بر نحوه برگزاری و اهداف فرهنگی حقوق زنان، قربانی تأخیر؛ لایحه منع خشونت از مجلس پس گرفته شد الان بخر، بعداً پرداخت کن(BNPL): آزادی مصرف یا دام بدهی‌های پنهان؟ نقدی بر عملکرد دولت و رسانه‌ها در فاجعه بندرعباس گاف‌های پرهزینه رسانه ملی؛ تشدید اختلافات داخلی و تنش در روابط خارجی

http://www.Mazan-Online.ir/Fa/News/898475/چالوس-باز-شد
بستن   چاپ