پیام مازند
وزیر کشور در جلسه پسماند استان مازندران مطرح کرد؛
پسماند مازندران؛ مشکل قابل حل با اعتبارات تأمین‌شده و برنامه‌ریزی دقیق
پنجشنبه 1 خرداد 1404 - 23:42:12
پیام مازند - وزیر کشور با تأکید بر اینکه معضل پسماند در استان‌های شمالی قابل حل است، از تأمین اعتبارات لازم برای رفع این چالش خبر داد و گفت که با برنامه‌ریزی زمان‌بندی‌شده و کار کارشناسی، این مسئله مدیریت خواهد شد و پروژه‌های مرتبط به نتیجه مطلوب خواهد رسید. ‎

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی استانداری مازندران، اسکندر مومنی، وزیر کشور، در نشست بررسی مدیریت پسماند استان مازندران با تأکید بر اهمیت این موضوع، اعلام کرد: در سال‌های اخیر اعتبارات قابل توجهی برای مدیریت پسماند اختصاص یافته است، اما برای رفع این مسئله الگویی جامع با لحاظ پیوست اجتماعی در این حوزه ارائه نشده است.
وی با اشاره به شرایط خاص مازندران و استان‌های شمالی کشور افزود: مسئله پسماند در این منطقه با سایر نقاط کشور تفاوت دارد. علاوه بر جمعیت بومی، میلیون‌ها مسافر و زائر خراسان رضوی هر ساله به این استان‌ها وارد می‌شوند و از امکانات تفریحی استفاده می‌کنند، که توجه مدیریتی خاصی می طلبد. وزیر کشور در ادامه تصریح کرد: دولت آماده تأمین هرگونه بودجه و اعتباری است که برای رفع این معضل مورد نیاز باشد. منابع لازم پیش‌بینی شده و قبل از سفر به مازندران، این موضوع را با رئیس‌جمهور نیز مطرح کردم و در جلسه هیئت دولت نیز دنبال خواهد شد.
مومنی ضمن اشاره به اقدامات مشترک دولت و استان برای حل این بحران، خاطرنشان کرد: اجرای پروژه‌ها باید با برنامه‌ریزی دقیق و کار کارشناسی و زمان‌بندی مشخص همراه باشد تا تخصیص اعتبارات به نتیجه مطلوب برسد. حمایت از شهرداری‌ها و بخش صنعت، به‌ویژه آن‌هایی که برای حل این مشکل پیش‌قدم شده‌اند، نیز در دستور کار قرار دارد. دکتر مومنی درباره پروژه زباله‌سوز ساری اظهار داشت: تکمیل این پروژه طولانی شده اما دولت متعهد به تأمین اعتبار باقی‌مانده است تا این طرح به سرانجام برسد.
وزیر کشور تأکید کرد: زباله‌سوز ساری باید در اولویت قرار گیرد، چراکه با راه‌اندازی آن، معضل زباله در چندین شهر و روستای اطراف آن نیز می تواند حل شود. دکتر مومنی تصریح کرد: نیاز است یک برنامه جامع برای کل استان مازندران با در نظر گرفتن پیوست اجتماعی تدوین شود تا تأمین اعتبار به‌صورت یک بسته کامل در نظر گرفته شود و پس از چند ماه، وضعیت آن بررسی گردد.
وی با بیان اینکه معضل پسماند در استان های شمالی قابل حل است، خاطر نشان کرد: دیگر نباید شاهد تخصیص بودجه‌ها بدون پیشرفت لازم و اقدام عملی محسوس باشیم و لازم است با برنامه هدفمند در زمینه حفظ محیط زیست گام برداریم. گفتنی ست؛ دکتر اسکندر مومنی که جهت بررسی معضلات و حل مشکلات پسماند وارد مازندران شده بود، ظهر امروز به همراه مهدی یونسی رستمی، استاندار مازندران، از پروژه نیروگاه زباله‌سوز ساری بازدید کرد.
این بازدید با هدف ارزیابی پیشرفت‌های انجام‌شده، بررسی چالش‌های اجرایی و سرعت‌بخشی به تکمیل این طرح حیاتی برای مدیریت پسماند استان صورت گرفت.

http://www.Mazan-Online.ir/Fa/News/899624/پسماند-مازندران؛-مشکل-قابل-حل-با-اعتبارات-تأمین‌شده-و-برنامه‌ریزی-دقیق
بستن   چاپ