پیام مازند
استاندار مازندران در نشست ائمه جمعه استان؛
مازندران تشنه سرمایه‌گذاری است
دوشنبه 12 خرداد 1404 - 09:57:01
پیام مازند - استاندار مازندران در نشست ائمه جمعه استان، با تأکید بر نقش راهبردی این نهاد در انسجام اجتماعی، از اقدامات اخیر برای حل مشکلات مردم خبر داد.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی استانداری مازندران، مهدی یونسی رستمی، استاندار مازندران، با اشاره به جایگاه معنوی و اثرگذار ائمه جمعه، اظهار داشت: آن‌ها سنگ صبور جامعه و چراغ راه مدیریت استان هستند. نقش‌آفرینی آنان در ایجاد همدلی، فرصتی برای رقم‌زدن تحولات مثبت در نقاط مختلف مازندران است.
وی همچنین بر لزوم ارتباط صمیمی و نزدیک مدیران با مردم تأکید کرد و افزود: مدیران مرتبط موظف‌اند هر دو هفته در شهرهای غرب استان حضور میدانی داشته باشند.
استاندار مازندران با اشاره به برگزاری ملاقات مردمی در غرب استان، گفت: در دو روز کاری، حدود 780 نفر مراجعه کردند که عمده درخواست‌ها مربوط به حوزه‌های آب و فاضلاب، بنیاد مسکن، راه و راهداری بود.
یونسی رستمی با اشاره به بهبود عملکرد نیروگاه نکا اظهار داشت: برای نخستین بار در 10 سال گذشته، این نیروگاه در چهار مدار برق تولید می‌کند و میزان تولید برق آن به 1800 مگاوات رسیده است.
استاندار مازندران همچنین تصریح کرد: مازندران را یک کلان‌شهر می‌بینم و به همین منظور، 250 میلیارد تومان اعتبار برای حل مشکلات فاضلاب شهرهای غرب استان اختصاص داده‌ایم که 80 درصد این مشکلات را برطرف خواهد کرد.
وی در پایان، با تأکید بر لزوم سرمایه‌گذاری در استان، بیان کرد: مازندران تشنه سرمایه‌گذاری است و این موضوع، زمینه‌ساز اشتغال پایدار خواهد بود.
استاندار مازندران همچنین افزود: ابر بحران ما، معضل پسماند است و تا پایان سال، بخش قابل توجهی از این مشکل در استان حل خواهد شد.

http://www.Mazan-Online.ir/Fa/News/901241/مازندران-تشنه-سرمایه‌گذاری-است
بستن   چاپ